Sibbe fra Sandnes. kjøp billetter & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Sibbe fra Sandnes DNB Arena

Sibbe fra SandnesSted: DNB Arena

Periode: -

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1775,-

START DIN BESTILLING

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

«Sibbe fra Sandnes» inntar Dnb Arena høsten 2024. Sikre deg showpakke med billetter nå!

Sommeren 2024 er det på tide å feire fenomenet som oppstod da folk gikk helt av hengslene for SIBBE!!! Det blir en eksklusiv kveld med «SIBBE og Smygen – 1 night only». Comebacket har allerede vært et hett tema på nettet der det har svirret rykter rundt en video der Sibbe på mystisk vis dukker opp. Det har kokt i kommentarfeltene og nå er det klart - «Sibbe fra Sandnes» er tilbake!

Sibbe er rollefiguren som startet karrieren til talentfulle Kristian Valen. Nå drar han fram Sibbe som en hyllest til det som etter hvert ble et av Rogalands største musikkfenomen med over 300 000 solgte CD-er, utallige opptredener og en bølge av hits. Rollefiguren «Sibbe fra Sandnes» fikk etter hvert et omfang ingen kunne ha tenkt seg på forhånd og låtene gikk som en farsott gjennom hele fylket og spredte seg etter hvert rundt om i hele Norge.  

Det hele startet da Valen var radiovert, og ikke hadde noen innringere. Da tok ideen med Sibbe fra Sandnes form. Dette vokste på seg i løpet av Valens år på radio til å bli en av Rogalands største musikksuksesser gjennom tidene. Det ble VG-lista På tross av presse slakt og der rektorer på ungdom og videregående skoler gikk fysisk ut og bad elever om å ikke høre på Sibbe eller kjøpe musikken. Bedre reklame kunne ikke «Sibbe» ha håpet på!

Kvelden vil bringe tilbake minner med hits som «Laila», «Å Margot», «Eg va for tysste», «Taunoss» og «Sandnes» - og mange flere av sangene som dominerte 90-tallets gutterom og fester.  

Kristian Valen er Scandinavias mest-selgende komiker gjennom tidene. Langt over 1 million billetter her det blitt gjennom årene og karrieren kan skilte med egne TV-show, Valen-TV og over 4 måneder med utsolgte show i Las Vegas. Så hva annet er naturlig enn at Valen tar oppvarmingen sjøl! 

«Valen kjører og egen «oppvarming før konsert» der han for første gang gjør det han gjorde i nesten 1/2 år i Las Vegas der han imiterte 80- og 90-tallets rockeband. Listen er lang og god og stappfull av hits. ALLE SKAL FÅ!  Det handler om Guns n` Roses, AC/DC, Roxette, A-ha, Metallica, Whitesnake, Bryan Adams, Return, Åge Aleksandersen, Johnnie Cash og mange flere der Kristian Valen med band og et imponerende sceneshow vil skape en atmosfære av allsang og nostalgisk glede! 

Det er duket for en festaften av de sjeldne når «Sibbe fra Sandnes» toppe heile driden lørdag 17. august i Dnb arena. Kjøp komplett pakke med billetter, hotellovernatting og frokost på Showpakker.no!

17

Aug

2024

Sibbe fra Sandnes

lør. 19.30

DNB Arena - Stavanger

DNB Arena

Stavanger

28

Sep

2024

Sibbe fra Sandnes

lør. 19.30

DNB Arena - Stavanger

DNB Arena

Stavanger

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Stavanger