Evig Ung. Kjøp billetter & hotell i Stavanger - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Evig ung komedie hotellpakke med billetter

Evig ung-billetter & hotell i StavangerSted: Stavanger Konserthus, Kuppelhallen

Periode: -

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1635,-

UTSOLGT!

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

«Evig ung» inntar Stavanger Konserthus høsten 2024. Sikre deg showpakke med billetter nå!

Terningkast 6

"Ler ennå! Høstens store vinner!" (Nettavisen)

Terningkast 6

Radio Riks

Terningkast 5

"Storartet morsomt" (Aftenposten)

Terningkast 5

"Dette kan bli høstens store publikumsmagnet" (Dagsavisen)

«Evig ung» har blitt en knallsuksess på Chat Noir i Oslo med over 60.000 solgte billetter og strålende anmeldelser. Nå er det klart at denne lykkepillen av en komedie endelig kommer til Stavanger Konsertus. I rollene finner vi intet mindre enn Hege Schøyen, Bjarte Hjelmeland, Henrik Mestad, Mari Maurstad, Paul-Ottar Haga, Benedicte Søreng og Gisle Børge Styve. Med dette stjernelaget på scenen er det bare å lene seg godt tilbake i godstolen og la lattermusklene få herje fritt. 

«Evig ung» er en musikalsk komedie full av Rock’n’roll, varme og dødelig frekk humor. Flere tiår etter sin storhetstid som skuespillere har Hege Schøyen, Bjarte Hjelmeland, Henrik Mestad, Mari Maurstad, Paul-Ottar Haga og Gisle Børge Styve flyttet inn på sykehjem. Bygget som tidligere huset ærverdige Kuppelhallen har nå blitt forvandlet for å imøtekomme byens aldrende befolkning.

Her har de eldgamle skuespillerne slått seg til ro for å nyte sine eldre dager og mimre tilbake til en tid som for lengst er forbi. Den monotone hverdagen brytes først når den strenge sykepleieren, spilt av Benedicte Søreng, setter i gang med allsanger og nedlatende aktiviseringstiltak som hode, skulder, kne og tå. For det er det gamle folk liker, ikke sant?

Gjengen har riktignok bikket 90 for lengst, men nekter å svinne hen. En dag får seniorene nok. Så fort sykepleieren snur ryggen til, blir de indre rebellene vekket til live med en urkraft som har overlevd siden glansdagene på teateret. Det viser seg at det fremdeles er mye futt i de gamle kroppene, og de er slettes ikke så resignerte som det ser ut som. For selv om det kan være tøft å bli gammel, kan man fortsatt føle seg som en 25-åring og ha et ønske om å spille hovedrollen i sitt eget liv – en aller siste gang.

«Evig ung» er en musikalsk komedie med trøkk som handler om det å bli gammel, spekket med dødelig frekk humor og et skråblikk tilpasset vår tid. Publikum kan glede seg til en perlerekke av kjente pop- og rockelåter fra de siste 50 årene, med passende titler som “Stayin Alive”, “Forever Young” og “I Will Survive”.

Velkommen til en særegen blanding av humor, varme, musikalske innslag og ettertanke som treffer deg rett i hjertet. Kjøp showpakke med billetter og hotellovernatting i Stavanger på Showpakker.no!

22

Nov

2024

Evig ung

fre. 19.00

Stavanger Konserthus, Kuppelhallen - Stavanger

Stavanger Konserthus, Kuppelhallen

Stavanger

23

Nov

2024

Evig ung

lør. 17.00

Stavanger Konserthus, Kuppelhallen - Stavanger

Stavanger Konserthus, Kuppelhallen

Stavanger

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Stavanger