Dagfinn Lyngbø i Stavanger. Kjøp billetter & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Dagfinn Lyngboe hotellpakke med billetter

Dagfinn Lyngbø-showbilletter og hotell i OsloSted: Stavanger konserthus, Zetlitz

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1265,-

BESTILL SHOWPAKKE

Se Dagfinn Lyngbø på Stavanger Konserthus. Kjøp komplett showpakke med hotell og billetter nå!

Terningkast 5

"Lo så tårene spratt" (BT)

Terningkast 5

"Folk lo så det dugget fra munnbindene" (BA)

Dagfinn har herjet show- og standupscenen i Norge i en årrekke. Han har mottatt hele åtte Komipriser, høstet strålende anmeldelser og solgte mer billetter enn noen annen norsk komiker. l mars 2023 er Dagfinn Lyngbø på plass i Stavanger med sin nye standup-forestilling: «Kjøreregler i forbindelse med kolonialiseringen av mars».

Vi skal til Mars og dette er ikke noe Dagfinn Lyngbø har funnet på. NASA sier det. Og det er ikke så lenge til heller. Og det kan bli stress.

Men hvorfor det? Har vi brukt opp jordkloden? Tar robotene over?

Dette er viktig å snakke om. Hvem skal vi sende først? Hvilket språk skal vi snakke der? Skal vi ha høyre- eller venstrekjøring? Eller midt i, sånn som i Thailand? Er det fotballcup i helgen? Er det korpsseminar samtidig? Tar vi med homeopater? Skal vi befolke en annen planet? Og kommer svigermor på besøk?

I en tid hvor alt kommer i tidsklemma er det viktig å planlegge. Det er på høy tid å gå igjennom noen generelle «Kjøreregler i forbindelse med koloniseringen av Mars».

Dagfinn Lyngbø har tidligere hatt kjempesuksess med showene «Ka e’ vitsen?» (2005), «Evolusjon» (2008) , «Stereo» (2012) og «Supersmud» (2016) - alle med Norgespremiere i Bergen og med et samlet billettsalg på en halv million billetter! Nå er han tilbake med en ny suksessforestilling, «Kjøreregler i forbindelse med kolonialiseringen av mars», som har skapt elleville latterbølger.

Velkommen til en festaften på Stavanger Konserthus mars 2023 som kommer til å nå nye høyder – av og med selveste, DAGFINN LYNGBØ. Bestill komplett pakke med hotellovernatting og billetter på Showpakker.no nå!

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Stavanger