Hans Morten Hansen | Kjøp billetter & hotell i Stavanger | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Hans Morten Hansen Natural Born Komiker Stavanger Konserthus

Hans Morten Hansen «Natural Born Komiker»Sted: Stavanger konserthus, Zetlitz

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 990,-

BESTILL SHOWPAKKE

Hans Morten Hansen er tilbake i Stavanger Konserthus 21. - 22. april 2022 med showet «Natural Born Komiker». Sikre deg showpakke med hotellovernatting nå!

Hans Morten Hansen har gitt oss herlige latterkramper i en årrekke, både på TV og stand up scenen. Han har vunnet flere komipriser, han underholder hele landet hver lørdag i «Side om Side», og forrige gang han lagde show kalte Rogalands Avis han for «Norges morsomste mann».

Nå er Hans Morten Hansen endelig tilbake med et helt nytt soloshow, som har fått tittelen «Natural Born Komiker». Etter fem soloforestillinger og et gigantisk jubileumsshow som solgte ut to DNB Arenaer er det duket for nok en helaften med skamløgne historier og observasjoner fra Stavangers favorittkomiker.

Det er liten tvil om at Hans Morten er morsom. Det er noe med måten han sier det på. Og hva han sier. Og hvordan han ser ut når han sier det. Men hvordan ble han en av Norges beste komikere? Ble han født morsom? Er det arv eller miljø? Skal vi takke Hansen-slekten eller skyldes det oppveksten, byturene, ungene, ekteskapene eller naboene?

Gled deg til en helaftens standupforestilling i Stavanger Konserthus med nær, kjær og personlig observasjonshumor av ypperste klasse. Av og med naturtalentet Hans Morten Hansen.

HANS MORTEN HANSEN - BILLETTER & HOTELL I STAVANGER

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Stavanger