Christoffer Schjelderup. Kjøp billetter & hotell i Oslo - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Christoffer Schjelderup Latter hotellpakke med billetter

Christoffer Schjelderup-billetter & hotellSted: Latter

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1180,-

BESTILL SHOWPAKKE

Christoffer Schjelderup inntar Latter i Oslo i januar. Sikre deg showpakke med hotell nå!

Terningkast 5

"Høstens morsomste forestilling i Bergen" (BT)

Christoffer Schjelderups andre soloshow "Var det dumt det?!" har tatt publikum med storm. Bergens Tidende trillet terningen til en knallsterk femmer etter premieren, og slo fast at dette var høstens morsomste forestilling. I januar kan Oslo-publikumet endelig få se Schjelderup på Latter!

"Var det dumt det?!" er et selvransakende show om de store og de små tingene vi gjør og som vi vet er feil. Og her er det mye å ta av! Den prisbelønte standup-komikeren har vært i komisk hardtrening og er opplagt som aldri før. Nå er han klar for publikum i salen og stemning i taket.

Vi gjør så mye dumt, både i offentligheten, som kollektiv og ikke minst på hjemmefronten. IQ-en til dagens unge er i fritt fall, og de snart utdaterte voksne er blitt radikalisert av for mange timer på nettet. Det kan virke som at vi alle bare blir dummere. Og det blir vi! Bli med Christoffer Schjelderup når han tar en kikk på alle de små og store tingene vi gjør, og som vi vet er feil. Her er det mye å ta av!

Den rappkjeftede fanagutten Christoffer Schjelderup har i snart tjue år regjert på standup-scenen i hele landet. I 2014 vant han" StåOppPrisen", komikerenes egen ærespris. Hans første soloshow, Tro Håp og Ærlighet ble elsket av publikum og kritikere, og ble nominert til Humorprisen for 2018. Under de siste års pandemi har han nærmest regjert facebook og skapt et nytt humorformat gjennom sine superpopulære bodshow.

Aldersgrense på Latter: 20 år.
Ungdom under aldersgrensen er velkommen i følge med foreldre/foresatt.

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo