Jesus Christ Superstar. Kjøp billetter & hotell i Oslo - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Jesus Christ Superstar hotellpakke med billetter

Jesus Christ Superstar-billetter & hotell i OsloSted: Folketeateret

Periode: -

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1990,-

START DIN BESTILLING

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

Jesus Christ Superstar inntar Folketeateret i Oslo 2024. Sikre deg hotellpakke med billetter nå!

Gjør deg klar for ny storsatsning på Folketeateret i Oslo høsten 2024: Jesus Christ Superstar! I hovedrollene finner vi ingen ringere enn Aksel Hennie, Espen Lind, Ingrid Håvik, Magnus Grønneberg, Bjarte Tjøstheim, Jonas Oftebro, Frode Winther, Jeppe Beck Laursen og Sigurd Marthinussen.

«Max Manus»-stjernen Aksel Hennie inntar rollen som Jesus. Hennie er først og fremst kjent for sitt skuespillertalent, og har bygget en imponerende karriere blant annet gjennom flere store filmproduksjoner både i Norge og utlandet. Nå inntar han musikalscenen for første gang!

Jesus Christ Superstar, skapt av Andrew Lloyd Webber og Tim Rice, har begeistret publikum i over 50 år med den tidløse historien om de siste dagene til Jesus Kristus. Fra sin opprinnelse som et banebrytende studioalbum i 1970 har det musikalske mesterverket utviklet seg til en triumferende teaterproduksjon på både Broadway og West End. Musikalen har berørt hjerter over hele verden med sin unike kombinasjon av fengende rockemusikk og en moderne tolkning av Jesu siste dager. 

“Publikum kan forvente en gripende og energisk teateropplevelse som kombinerer kraftfull musikk, sterke karakterer og en moderne tilnærming til en tidløs historie”, sier Karianne Jæger, Executive Producer og eier av Scenekvelder.

Musikalen utforsker dynamikken mellom Jesus, hans disipler og Judas Iskariot gjennom en unik miks av rockeballader og storslåtte solonumre. Den kaster lys på forholdet mellom lojalitet, kjærlighet og forræderi, og presenterer Jesu liv sett gjennom Judas' øyne. Samtidig utforsker musikalen spenningen mellom guddommelighet og menneskelighet.

Med storslått musikk, karismatiske karakterer og et tidløst budskap om kjærlighet, forræderi og oppofrelse, forsetter Jesus Christ Superstar å trollbinde generasjoner av publikum verden over. Musikalen har beftestet sin plass som en kulturell milepæl og forblir en av de mest høyt elskede verkene i musikalhistorien.

Vi ser frem til å ønske publikum velkommen til denne spektakulære opplevelsen. Dette er en forestilling du ikke vil gå glipp av høsten 2024! Kjøp komplett pakke med billetter, hotellovernatting og frokost på Showpakker.no!

Varighet: 2 timer og 30 minutter inkl. pause.

 

31

Aug

2024

Jesus Christ Superstar

lør. 19:30

Folketeateret - Oslo

Folketeateret

Oslo

01

Sep

2024

Jesus Christ Superstar

søn. 14:30

Folketeateret - Oslo

Folketeateret

Oslo

05

Sep

2024

Jesus Christ Superstar

tor. 19:30

Folketeateret - Oslo

Folketeateret

Oslo

Vis flere datoer >>

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo