Rain Man. Kjøp billetter & hotell i Oslo - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Rain Man hotellpakke med billetter

Rain Man-billetter & hotell i Oslo Teater


  -

Christiania Teater

Pris fra 1550,-

pr pers for billett, hotell og frokost

UTSOLGT!

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

«Rain Man» får Norgespremiere 11. januar på Christiania Teater. Sikre deg hotellpakke med billetter nå! 

Terningkast 6

«Bedre enn originalen» (Kulturdrops)

Terningkast 5

«Sjelden opplevelse» (Nettavisen)

Terningkast 5

"En av vinterens store opplevelser" (Radio Riks)

«Rain Man» er en morsom og rørende historie basert på den Oscar-vinnende filmen med Tom Cruise og Dustin Hoffman. I teaterforestillingen møter du Nicolai Cleve Broch og Bjarte Hjelmeland i hovedrollene som brødrene Babbitt.

Når den selvsentrerte bilselgeren Charlie Babbitt (Nicolai Cleve Broch) mottar nyheten om at hans velstående far har gått bort, ser han muligheten til å arve familieformuen. Gleden blir imidlertid kortvarig når han oppdager at faren har testamentert alt til sin tidligere ukjente bror Raymond (spilt av Bjarte Hjelmeland). Raymond er en mann med helt unike evner, en fascinasjon for tall og faste rutiner, og han har tilbrakt det meste av livet på en mentalinstitusjon.

Charlie bestemmer seg for å "låne" Raymond fra institusjonen og legger ut på en reise på tvers av USA i et forsøk på å overtale ham til å gi opp sin arv. Men underveis i den utfordrende turen, begynner brødrene å komme nærmere hverandre. Raymond opplever en helt ny verden utenfor institusjonens begrensninger, og Charlie oppdager at Raymond er verdt mer enn han noensinne kunne ha forestilt seg.

"Rain Man" er en hjertevarm historie om to brødre som gjenforenes på en helt spesiell måte. Handlingen tar oss med på en sjenerøs tidsreise tilbake til 80-tallet og lærer oss betydningen av ubetinget kjærlighet.

Norgespremieren for "Rain Man" er satt til 11. januar 2024 på Christiania Teater i Oslo.

Den opprinnelige filmen "Rain Man" ble utgitt i 1988 og vant hele fire Oscar-priser for beste film, manus, regi og skuespiller. Den ble også den mest innbringende filmen det året og mottok strålende anmeldelser over hele verden. Filmen har siden blitt en tidløs klassiker og er nå også en suksessfull teaterforestilling som spilles på store scener verden over. Endelig har den funnet veien til Norge, med to av landets fremste skuespillere i hovedrollene.

I tillegg til Nicolai Cleve Broch og Bjarte Hjelmeland, vil du også se Anette Amelia Hoff Larsen, Jannike Kruse, Per Frisch og Ulla Marie Broch i andre roller, med regi av Hanne Tømta.

Dette blir en kjempefest og en forestilling du garantert må få med deg i Oslo 2024. Sikre deg komplett pakke med billetter, hotell og frokost på Showpakker.no!

Varighet: 2 timer og 35 minutter, inkludert en pause. 

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo