Book of Mormon, Kjøp billetter & hotell i Oslo - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Book of Mormon Folketeateret hotellpakke med billetter

Book of Mormon-billetter & hotell i Oslo



 Show


  -

Folketeateret

Pris fra 2010,-

pr pers for billett, hotell og frokost

START DIN BESTILLING

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

The Book of Mormon spiller på Folketeateret høsten 2025! Bestill hotellpakke med billetter nå!

Det er med stor glede at Scenekvelder kunngjør at The Book of Mormon skal settes opp i en storslagen produksjon på Folketeateret høsten 2025!

The Book of Mormon, et mesterverk av komisk genialitet, er skrevet av Matt Stone og Trey Parker, de geniale skaperne av South Park. Denne musikalen har blitt hyllet med hele ni Tony Awards og har mottatt strålende anmeldelser fra både publikum og kritikere. Den har vært en stor suksess på både West End og Broadway i over et tiår, og etterspørselen etter billetter har vært enorm.

Med sin grensesprengende, satiriske og politisk ukorrekte humor, er The Book of Mormon inspirert av skaperne's banebrytende South Park-episode "All About Mormons", som først ble sendt på Comedy Central i 2003.

Karianne Jæger, Executive Producer og eier av Scenekvelder, uttrykker sin spenning: “Vi gleder oss stort til å sette opp The Book of Mormon for første gang her på Folketeateret! Jeg håper at musikalen vil underholde, utfordre og engasjere publikum på nye måter”.

Handlingen i musikalen følger to unge mormonmisjonærer, Elder Price og Elder Cunningham, som reiser til en liten by i Uganda for å spre budskapet til "De siste dagers hellige". Deres møte med lokalbefolkningen avdekker imidlertid utfordringer langt større enn de kunne forestilt seg, inkludert aids, sult, omskjæring og lokale krigsherrer. Det blir en kulturkollisjon av de sjeldne, men en mormoner gir aldri opp!

Atle Halstensen, Kunstnerisk leder og eier av Scenekvelder, deler sine tanker om musikalen: “Denne musikalen klarer å utfordre oss på flere nivåer i tillegg til å underholde. På virtuos måte tvinges vi til å tenke gjennom fordommer og egne holdninger samtidig som vi ler av det".

Etter en vellykket oppsetting på nynorsk på Det Norske Teateret i 2017, ser vi frem til å presentere The Book of Mormon for første gang på Folketeateret, denne gangen på bokmål!

Dette blir en kjempefest og en forestilling du garantert må få med deg i Oslo i 2025. Kjøp komplett pakke med musikal-billetter, hotellovernatting og frokost på Showpakker.no!

Varighet: 2 timer og 30 minutter inkl. pause.

BOOK OF MORMON - OSLO 2025

06

Sep

2025

Book of Mormon (2025)

lør. 19:30

Folketeateret - Oslo

Folketeateret

Oslo

12

Sep

2025

Book of Mormon (2025)

fre. 19:30

Folketeateret - Oslo

Folketeateret

Oslo

13

Sep

2025

Book of Mormon (2025)

lør. 14:30

Folketeateret - Oslo

Folketeateret

Oslo

Vis flere datoer >>

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo