Så som i himmelen - Oslo Nye | Kjøp billetter & hotell | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Musikalen Så som i himmelen Oslo Nye Teater billetter og hotell

Så som i himmelen-billetter og hotell i Oslo 2023 Teater


  -

Oslo Nye

Pris fra 1385,-

pr pers for billett, hotell og frokost

UTSOLGT!

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

Våren 2023 er musikalen "Så som i himmelen" tilbake på Oslo Nye Teater. Sikre deg komplett pakke med hotell og billetter nå!

Terningkast 6

VG: Førsteklasses feelgood!

Terningkast 6

AP: En helt herlig forestilling, full av tårer og glede!

Terningkast 5

Dagbladet

Terningkast 5

Dagsavisen

"Så som i himmelen" er en av de mest populære filmene som er laget i Sverige gjennom tidene. Det var derfor med store forventninger filmen i 2018 ble omgjort til musikal. Og for et resultat det ble! Musikalen, som hadde premiere på Oscarsteatern i Stockholm høsten 2018, er allerede sett av 130.000, og har fått strålende mottagelse fra både presse og publikum.

Da musikalen ble satt opp på et teater for første gang i Norge januar 2020, kvitterte både VG og Aftenposten med terningkast seks og var full av lovord. Etter utsolgte forestillinger våren 2022, settes det opp en ny runde med "Så som i himmelen" på Oslo Nye Teater vinteren 2023, hvor Hans Marius Hoff Mittet og Heidi Ruud Ellingsen innehar hovedrollene!

Med fantastisk nykomponert musikk har musikalversjonen av "Så som i himmelen" gitt nytt liv til Kay Pollaks prisbelønte historie om dirigenten Daniel. Den kriserammete dirigenten kommer tilbake til sin barndoms by og tar over det lokale kirkekoret, bestående av helt vanlige mennesker, unge som gamle, lange som korte, tykke og tynne.  

Forestillingen byr på et persongalleri helt ulikt hva man vanligvis ser i en musikal. Det er historien om den store ener, som lærer om verdien av fellesskap og om det store i det lille. Samtidig er dette også historien om den verdensberømte dirigenten, som forelsker seg i jenta fra ICA-butikken. 

Velkommen til storslått musikal-opplevelse på Oslo Nye januar og februar 2023. Kjøp hotellpakke med billetter på Showpakker.no!

Forestillingen produseres i samarbeid mellom teateret og produksjonsselskapet Thalia.

SÅ SOM I HIMMELEN - MUSIKALBILLETTER OSLO NYE

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo