Evita. Kjøp billetter & hotell i Oslo - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Evita hotellpakke med billetter

Evita-billetter & hotell i OsloSted: Oslo Nye

Periode: -

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1405,-

START DIN BESTILLING

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

EVITA får premiere 21. mars på Oslo Nye. Sikre deg musikalpakke med billetter og hotell nå!

La deg forføre av den musikalske braksuksessen om makt og kjærlighet! Sangtekster av Tim Rice og musikk av Andrew Lloyd Webber. 

Musikalen EVITA kaster lys over den fascinerende historien om den argentinske Eva Perón (1919-52), en kvinne som reiste seg fra den fattige underklassen og ble landets hyllede førstedame, gift med president Juan Perón. Født i fattigdom og med en skuespillerkarriere som startpunkt, utviklet hun seg til å bli en innflytelsesrik politiker, aktivist og filantrop. Elsket av folket, fungerte hun også som en mektig folkeforfører gjennom ekteskapet sitt, og utviste et spesielt talent for egenpromotering.

Hva er historie, og hva er myte? Evita var en kvinne omgitt av myter, og hvem kan egentlig formidle hennes historie korrekt? Kan man stole på hennes egen versjon, eller er det folkemassenes stemmer som styrer fortellingen? I en politisk periode der de som har makten i dag kan bli styrtet i morgen, bør både folket og politikerne være forsiktige med myter, overdrivelser og forherligelser. «Åh, for et sirkus! Åh, for et show!»

Musikken og sangtekstene til EVITA, inkludert den ikoniske "Don't Cry for Me Argentina", er skapt av de prisbelønte musikallegendene Tim Rice og Andrew Lloyd Webber, som også står bak verk som "Jesus Christ Superstar" og "Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat".

EVITA er en samproduksjon med Aarhus Teater og hadde brakpremiere i Århus våren 2023, med strålende anmeldelser og høye terningkast. Jyllands-Posten, som ga forestillingen en 6’er, skrev blant annet: «Hver enkelt scene i ”Evita” er som et lite kunstverk», «Vidunderlig oppsetning» og «i Cronbergs medrivende iscenesettelse får historien et helt nytt og aktuelt skjær».

Flere av de kreative kreftene bak Århus-oppsetningen er de samme på Oslo Nye: regi ved Sara Cronberg, koreografi av Melker Sörensen, scenografi og kostymedesign av Franciska Zahle og lysdesign av Mathias Herslands. Kapellmester er Simon Revholt.

I den ikoniske tittelrollen som Evita har vi gleden av å introdusere Natalie Bjerke Roland, nå åremålsansatt ved Oslo Nye og kjent for TV-seere gjennom hovedrollen Ada i TV 2-serien Fling, Rådebank m.m. Kim Helge Strømmen, kjent fra vår produksjon Så som i himmelen, inntar rollen som Che, mens Sindre Postholm, med deltakelse i flere musikaler ved Oslo Nye, gestalter Juan Perón.

Musikalen EVITA har i årtier reist verden rundt som en suksess. Vi ser frem til å presentere denne mesterlig gjennomkomponerte musikalen for første gang på Oslo Nye Teater!

EVITA er en co-produksjon mellom Oslo Nye Teater og Aarhus Teater.

Dette blir en kjempefest og en forestilling du garantert må få med deg i Oslo i 2024. Kjøp komplett pakke med hotellovernatting, frokost og billetter på Showpakker.no! 

EVITA - OSLO NYE 2024

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo