Et dukkehjem 2. Kjøp billetter & hotell i Oslo - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Et dukkehjem 2 med Pia Tjelta Christiania Teater

Et dukkehjem 2-billetter & hotell i OsloSted: Christiania Teater

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1425,-

BESTILL SHOWPAKKE

Broadway-suksessen «Et dukkehjem 2» inntar Christiania Teater i høst. Sikre deg hotellpakke med billetter nå.

Høsten 2023 skal Pia Tjelta (Nora) gi liv til en av verdens viktigste kvinnelige teaterroller når den prisvinnende oppfølgeren settes opp på Christiania Teater. Ola G. Furuseth innehar rollen som Torvald, Noras tidligere ektemann, mens skuespillerlegenden Anne Marit Jacobsen vil innta rollen som tjenestepiken. Regissør er Mattis Herman Nyquist.

«Et dukkehjem 2» er skrevet av den prisbelønte amerikanske dramatikeren Lucas Hnath. Stykket fra 2017 er en moderne oppfølger til et av verdens mest spilte teaterforestillinger: Ibsen-klassikeren «Et dukkehjem». Nora er tilbake - 15 år etter at hun i fullt opprør smalt døren igjen, forlot Torvald, 8 års ekteskap og tre små barn. 

Det intelligente, eksistensielle og humoristiske familiedramaet er en fortsettelse av Ibsens komplekse utforskning av tradisjonelle kjønnsroller. Stykket portretterer et intelligent samtidsperspektiv om kampene, svakhetene og innsiktene som finnes i alle menneskelige relasjoner. Det handler om mot og feighet, sannhet og løgn, stolthet og skam. Det handler om behovet for å elske og elskes, for å forstå og bli forstått. Og om kunsten å ta ansvar for eget liv og «gå videre».

I "Et dukkehjem 2" blir Nora konfrontert med sin fortid når hun må be Torvald om en tjeneste. I møte med familien hun forlot, må hun også møte seg selv. Hvem er hun nå? Og ikke minst: Hvem er de? Stykket vil gi en fengslende historie som søker å besvare spørsmålene som originalen stoppet ved. 

Den engelske originalversjonen, A Doll’s House - part 2, hadde premiere på South Coast Repertory i 2017 og ble nominert til flere Tony awards. Anmelderne var over seg av begeistring og kalte forestillingen, «Marvelous … Whiplash engaging and insanely entertaining…» , «bracingly intelligent» og  «a great feminist comedy…». Nå gleder vi oss til å se denne fantastiske forestillingen på Christiania teater i Oslo.

Velkommen til et varmt og vittig gjensyn med verdens kanskje mest kjente samlivsbrudd. Dette blir en kjempefest og en forestilling du garantert må få med deg i Oslo høsten 2023. Kjøp komplett pakke med billetter, hotell og frokost på Showpakker.no!

ET DUKKEHJEM 2 - CHRISTIANIA TEATER

20

Okt

2023

Et dukkehjem 2

fre. 19.00

Christiania Teater - Oslo

Christiania Teater

Oslo

21

Okt

2023

Et dukkehjem 2

lør. 17.00

Christiania Teater - Oslo

Christiania Teater

Oslo

26

Okt

2023

Et dukkehjem 2

tor. 19.00

Christiania Teater - Oslo

Christiania Teater

Oslo

Vis flere datoer >>

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo