YUMMYMUMMY. Kjøp billetter & hotell i Oslo - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for YUMMYMUMMY Veronica Simone hotellpakke med billetter

YUMMYMUMMY-billetter & hotell i Oslo Show


 

Edderkoppen Scene

Pris fra 1200,-

pr pers for billett, hotell og frokost

UTSOLGT!

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

YUMMYMUMMY inntar Edderkoppen Scene 2. desember! Sikre deg showpakke med hotell i Oslo nå!

Etter å ha herjet scenen med sitt show NATURLIGvis, og imponert med hele 15000 solgte billetter, er nå Veronica Simoné Fjeld, bedre kjent som Yummymummy, tilbake med et nytt og spenstig standupshow kalt SANNSYNLIGvis. 

Denne gangen er det Oslopublikumet sin tur til å få oppleve en uforglemmelig kveld uten filter, fylt med farger, bobler, leopardmønster og ikke minst en massiv dose av galgenhumor fra en av landets mest fremtredende influensere og scenepersonligheter.

Tidligere i februar i år begeistret hun hele 5500 publikummere på DNB Arena i Stavanger, og nå ser hun frem til å innta Latter i Oslo. Når Rogaland Avis stilte henne spørsmålet om hva som gjør henne så populær, svarte hun følgende:

- Det er vanskelig for meg å si. Feedbacken jeg får er at folk liker at jeg er en «voksen» influenser på sosiale medier. Jeg er «løyen» på min egen bekostning. Folk kjenner seg litt igjen. Samtidig tar jeg dette med meg inn i samfunnsdebatten. Jeg er jo alvorlig også. Jeg er jo tidligere journalist og har dermed en troverdighet fra før av.

I det nye showet SANNSYNLIG snakker Veronica Simoné Fjeld om kroppspress, forbrukervett, andre influensere, sosiale medier og markedsføring. Hun lover å drite ut seg selv først før hun tar for seg andre.

-  I dette showet snakker jeg en del om netthets. Denne verkebyllen i samfunnet som vi ikke helt vet hvordan skal håndtere. Jeg har en tydelig agenda. Jeg har ikke tatt pause fra sosiale medier på ti år. Denne mobiltelefonen er en forlengelse av armen min. Men det føles ikke som jobb. Influensere kan være så mye. Dessverre er det en del andre som drar ned folks inntrykk av influensere og hva en influenser kan være og gjøre, sier Fjeld til Rogaland Avis.

Velkommen til Oslo, Edderkoppen og YUMMYMUMMY! Kjøp komplett pakke med billetter, hotell og frokost nå!

Produsent: Lampefeber
Regi: Rune Bjerga

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo