We will rock you. Kjøp billetter & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for We Will Rock You hotellpakke med billetter

We Will Rock You-billetter & hotell i Oslo 2023 Show


  -

Oslo Spektrum

Pris fra 1575,-

pr pers for billett, hotell og frokost

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

Opplev We Will Rock You i Oslo Spektrum. Sikre deg musikalpakke med billetter og hotell nå!

NB. Våre hotellpakker selges med svært gode billetter hvor du får sitte i felt 003, 004 eller 005. 17. mars er vi utsolgt.

Queen-musikalen We Will Rock You ble en gigantisk suksess da den ble satt opp på Folketeateret i 2011. 12 år senere kan det norske publikumet på nytt få oppleve den fantastiske rockemusikalen. Denne gang i ny storslagen versjon i Oslo Spektrum! I spissen for et knallsterkt ensemble finner vi Ben Adams (A1), Alexandra Rotan og Åge Sten Nilsen.

We Will Rock You byr på Queens største hits samlet i en fantastisk, spektakulær og morsom forestilling. Handlingen er lagt 300 år frem i tid, i en verden der det meste er forbudt. Vi bringes dit gjennom en munter musikalsk tidslinje à la Star Wars, der vi får vite at det i år 2023 ble innført bæretillatelse på elektrisk gitar, mens rocken døde 20 år senere. Når handlingen begynner styres jordkloden – omdøpt til Planet Mall – av ett stort selskap, som vil gjøre alle til like og viljeløse konsumenter.

Britiske BEN ADAMS, som spiller hovedpersonen «Galileo», er godt kjent for det norske publikum. Sammen med Christian Ingebrigtsen herjet han hitlistene over hele verden med boybandet A1 rundt årtusenskiftet. Før han flyttet til Norge i 2019 etablerte han seg på musikalscenen i West End med hovedrollen i Flashdance, som også ble tatt på turnè over hele Storbritannia. Ben Adams har også vært med i norske MGP (med A1) og i «Skal vi danse» på TV2.

Den kvinnelige hovedrollen «Scaramouche» spilles av det norske stjerneskuddet ALEXANDRA ROTAN. I 2019 representerte hun og gruppen Keiino Norge i MGP, hvor de ble publikumsfavoritter på en knallsterk 6.plass.

Norges fremste og mest eminente Freddie Mercury-tolker ÅGE STEN NILSEN er selvsagt også med i We Will Rock You. I hele 15 år har han turnert Norge rundt med sin Queen-hyllest «The Show Must Go On». Nilsen er også frontmann i WigWam, som har fått en ny storhetstid etter sine musikalske bidrag i HBO-serien «Peacemaker». Store deler av 2023 vil bandet være på verdensturné, mens mars settes av til medvirkning i musikalen til Nilsens yndlingsband.

Det er den engelske komikeren, forfatteren og skuespilleren Ben Elton som står bak manuset i We Will Rock You, mens Queen-medlemmene Brian May og Roger Taylor har tilpasset musikken. Stykket, som hadde premiere i 2002 på Dominion Theater i London, har blitt en av West Ends største suksesser gjennom tidene.

Musikalen byr på en hitparade uten sidestykke med mer enn 30 av Queens største hits. Bli ikke overrasket om hele Oslo Spektrum kommer til å sitte med hendene i været og trampe i takt! Dialogene vil foregå på norsk, mens alle sangene vil bli fremført på originalspråket.

Dette blir en kjempefest og en sjanse du ikke må la gå i fra deg. Kjøp komplett pakke med billetter, hotellovernatting og frokost på Showpakker.no!

WE WILL ROCK YOU - OSLO SPEKTRUM 2023

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo