SISTER ACT. Kjøp billetter og hotell i Oslo – Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Sister Act Chateau Neuf hotellpakke med billetter

Sister Act-billetter & hotell i Oslo Show


  -

Chateau Neuf

Pris fra 1550,-

pr pers for billett, hotell og frokost

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

Se musikalen SISTER ACT på Chateau Neuf i Oslo. Sikre deg full pakke med hotell og billetter nå!

Terningkast 5

"En forrykende gladmusikal" (Aftenposten)

SISTER ACT, som har gått sin seiersgang verden over, kommer endelig til Norge og Oslo! Musikalen, som er basert på den bestselgende filmen med Whoopi Goldberg fra 1992, har vunnet pris på både Broadway og West End. Nå skal det norske publikummet endelig få oppleve den fantastiske komedien!

Sister Act er en musikal ingen vil klare å sitte stille til! Forestillingen på Chateau Neuf byr på humor og musikk som spenner fra 70-tallets disco til storslagne ballader. Handlingen finner sted i San Francisco hvor hovedpersonen må ikle seg nonnedrakt og skjule seg i et kloster fra sin mord-etterlyste ekskjæreste, som leter etter henne.

I hovedrollen som Deloris Van Cartier finner vi publikumsyndlingen Anna-Lisa Kumoji, mens musikalstjernen Mia Gundersen spiller rollen som abedissen. Anna-Lisa har gjort seg sterkt bemerket i Melodi Grand Prix, Stjernekamp og musikaler som «Flashdance» og «The Book Of Mormon. Mia var sist å se på Chateau Neuf i “Svindlere med stil”, “Sugar” og “Evita”. Etter 10 sesonger som dommer i «Norske Talenter» vender hun endelig tilbake til musikalscenen!

Med seg på scenen får de knallsterke navn som Ingeborg Walther (Stjernekamp, Maskorama mm.), Kevin Mbugua (Stjernekamp), Hilde Lyrån og Tom Sterri. Flere andre kjente ansikter blir også å se i høstens storsatsing.

Velkommen til høstens store musikal på Chateau Neuf! Bestill komplett pakke med musikalbilletter og hotellovernatting i Oslo på Showpakker.no!

Produsent: Taran/Starworks.


SISTER ACT MUSICAL OSLO

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo