Moulin Rouge! The Musical. Billetter & hotell i Oslo Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Moulin Rouge The Musical Chateau Neuf  hotellpakke med billetter

Moulin Rouge! The Musical-billetter & hotell Show


  -

Chateau Neuf

Pris fra 1795,-

pr pers for billett, hotell og frokost

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

Moulin Rouge! The musical er endelig klar for Oslo og Norge. Sikre deg billetter og hotell nå!

Terningkast 6

«Jeg bobler over i ren musikkteaterglede» (Mona Levin, Aftenposten)

Terningkast 6

«Landets beste vokalprestasjoner» (Radio Riks)

"Moulin Rouge! The Musical" har tatt hele verden med storm. Etter premieren i USA i 2018 har den mottatt hele 10 Tony Awards, 11 Outer Critics Circle Awards og 5 Drama Desk Awards. Høsten 2023 får Norge endelig oppleve musikalen over alle musikaler på Chateau Neuf i Oslo! Sondre Lerche debuterer som musikalartist og skal spille mot Norges ukronede musikaldronning Heidi Ruud EllingsenI det knallsterke ensemblet finner vi også blant annet Anders Baasmo, Hans Marius Hoff Mittet, Anna-Lisa Kumoji og Jan Martin Johnsen.


Baz Luhrmanns spektakulære og Oscarvinnende film fra 2001 bringes til live på Chateau Neuf, som vil bli fullstendig forvandlet til den legendariske nattklubben i Paris. Tiden er “La Belle Époque” – atmosfæren er magisk! Publikum i Oslo får oppleve et burlesk univers hvor erotikken damper, mystikken hersker og Champagnen flyter. En flamboyant og frisluppen verden, der det gode kjemper mot det onde – og komedie og tragedie går hånd i hånd.

I kjølvannet av den enorme filmsuksessen oppstod ideen om en musikal. Alex Timbers ble valgt til å gjøre om konseptet. Han brakte ytterligere intensitet inn i dramaet, samt enda flere kjente hits og landeplager i handlingen.

"Moulin Rouge! The Musical" er historien om den amerikanske forfatteren Christian og Satine - den blendende stjernen på nattklubben Moulin Rouge. Når livene deres møtes, blir de håpløst forelsket. Men nattklubbens vert og impresario, Harold Zidler legger hindringer i veien. Det samme gjør The Duke of Monroth, den velstående beskytteren av klubben som tror han kan kjøpe alt han vil, inkludert Satine. Sammen med sine bohemske venner, iscenesetter Christian en spektakulær musikal for å redde Moulin Rouge og til slutt vinne hjertet til Satine.

På samme måte som i filmen spiller musikken en viktig rolle i musikalversjonen. Akkurat som i filmen vil Oslopublikumet høre kjente sanger som er en viktig del av historien. Over 70 av musikkhistoriens største hits dukker opp. David Bowie, Queen,Lady Gaga, Elvis Presley, Sting, Rihanna, A-ha, The Beatles, The Rolling Stones, Katy Perry. Britney Spears, Joe Cocker,  U2, Madonna, Adele, Whitney Houston og  Elton John er bare noen av de fantastiske artistene vi møter gjennom forestillingen.

Dette blir en kjempefest og en forestilling du garantert må få med deg i Oslo i 2023. Kjøp komplett pakke med hotellovernatting og billetter på Showpakker.no!

Varighet:  2 t og 45 minutter inkl. pause.

 

MOULIN ROUGE OSLO 2023

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo