Lattergalla 2023. Kjøp billetter & hotell i Oslo - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Lattergalla hotellpakke med billetter

LATTERGALLA-BILLETTER & HOTELL I OSLOSted: Latter

Periode: -

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1175,-

START DIN BESTILLING

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

Kom og le på Lattergalla 2023! Sikre deg komplett pakke med billetter og hotell i Oslo nå.

Endelig tilbake! Lattergalla 2023 settes opp på Latter i Oslo fra 1. februar. På scenen står fire av Norges aller beste standup komikere: Cecilie Steinmann Neess, Øyvind Loven, Rasmus Wold og Jørgen EP. Publikum er lovet en fantastisk humoropplevelse med masse god energi, spilleglede og positivitet, i tillegg til standup av ypperste sort.

Etter et år i mammaperm er Cecilie Steinmann Neess endelig klar for å entre Latters hovedscene. Vi gleder oss over å ha henne tilbake, og ser frem til å høre de store latterbrølene som alltid kommer når Cess er gjøgler på scenen.

Øyvind Loven er en av landets fremste konferansierer. Han skal lede Lattergalla-kvelden på mesterlig vis med sin Lovenske blanding av eleganse og humor.

Rasmus Wold gjorde stor suksess på Latter med soloshowet Sportsidiot, og underholder massene ukentlig med sin podcast Topp 3. Rasmus er en av landets beste standup’ere og leverer gull hver gang han får muligheten.

Jørgen EP har nylig avsluttet Hvite Gutter-suksessen på TVNorge, og jobber for tiden med nye humorprogrammer for TV. Det betyr at han har mer tid til å gjøre det vi liker aller best - standup.

Lattergalla 2023 blir en kjempefest og et show du garantert må få med deg i Oslo. Kjøp showpakke med hotellovernatting og billetter nå!

LATTERGALLA 2023

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo