Julelatter 2023. Kjøp billetter & hotell i Oslo - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Julelatter-hotellpakke-med-billetter

Julelatter 2023-billetter og hotellSted: Latter

Periode: -

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1120,-

START DIN BESTILLING

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

Gjør deg klar for Julelatter 2023 på Latter i Oslo. Sikre deg komplett pakke med billetter og hotell nå!

I en årrekke har de populære Julelatter-showene fått både tilreisende og Oslo-publikumet til å strømme til Latter på Aker Brygge. Gang på gang har stemningen stått i taket. Det er derfor med stor glede vi kan meddele at tradisjonen fortsetter på Latter også i 2023!

Årets juleshow på Latter består av ingen ringere enn Janne Formoe, Karsten Blomvik, Jan Rune Holdhus og Christer Torjussen. Denne fantastiske gjengen vil garantert vil lage en morsom og variert forestilling fullstappet av stand up, karakterer og humormusikalsk underholdning. 

Janne Formoe startet i Kjuttaviga og har på veien vært å se på de fleste teaterscener og skjermer. Mange kjenner henne kanskje best fra «Neste Sommer» og «Norske Talenter» på TV 2. Med sitt komiske talent er solstrålen fra Sørlandet perfekt for årets «Julelatter».

Karsten Blomvik startet sin humorkarriere i Stavanger, før han til slutt endte opp i hovedstaden hos NRK, hvor han lagde humor for «4. Etg.» og nå som programleder i P3 Morgen. Men det er på live-scenen man virkelig får se hvilken fremragende komiker han er.

Jan Rune Holdhus er den fødte entertainer, enten som seg selv eller som en av sine karakterer. Sprudlende, inkluderende, musikalsk og sjarmerende er ord som kjennetegner Jan Rune – han er rett og slett «fabulous».

Christer Torjussen er en av veteranene i norsk standup med over tjue års fartstid. Han har hatt flere vellykkede solo-show og har mottatt både «Komiprisen» for beste standup og den prestisjetunge «Stå Opp-prisen». En god latter-garantist.

Velkommen til Julelatter 2023! Dette blir en kjempefest og et juleshow du garantert må få med deg i Oslo. Kjøp full pakke med gode billetter og hotellovernatting!

Aldersgrense på Latter: 20 år.
Ungdom under aldersgrensen er velkommen i følge med foreldre/foresatt.

 

JULELATER 2022 - SHOWPAKKE MED BILLETTER

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo