GREASE. Kjøp musikalbilletter & hotell i Oslo - Showpakker Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Grease hotellpakke med billetter

Grease-billetter & hotell i Oslo 2023 Show


  -

Oslo Spektrum

Pris fra 1670,-

pr pers for billett, hotell og frokost

UTSOLGT!

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

Opplev Grease i Oslo Spektrum i november. Sikre deg musikalpakke med billetter og hotell nå!

NB. Vi har nå kun ledige hotellpakker med billetter i felt 111. 

Grease har blitt spilt i flere tiår og fortsetter å være en favoritt blant publikum over hele verden. Det er en herlig feelgood-musikal som feirer ungdommelig entusiasme og evig kjærlighet, og som tar oss tilbake til en enklere tid. I høst spilles den ikoniske forestillngen i Oslo Spektrum med Atle Pettersen og Charlotte Brænna i hovedrollene.

Musikalen tar oss med på en nostalgisk reise til Amerika på slutten av 1950-tallet, en tid da rock & roll var dominerende, biler var fargerike og store, jenter brukte swingskjørt og gutter brukte brylkrem. Dette er en forestilling som passer for hele familien og vil gi deg en flott opplevelse! 

Grease har allerede vært en stor suksess på norske scener, med fulle hus på Chateau Neuf i 2017, etterfulgt av arena-oppsetninger på DNB Arena i Stavanger og Trondheim Spektrum. Nå er det Oslos Spektrum som skal forvandles til Amerika på slutten av 50-tallet. 

Musikalen har en lang historie som går helt tilbake til Broadway i 1972. Den ble en umiddelbar suksess på scenen, men det var filmen med John Travolta og Olivia Newton-John i hovedrollene som virkelig gjorde Grease til en verdensomspennende hit i 1978. 

Forestillingen vi kjenner i dag bygger på musikken fra filmen, og alle hitlåtene vil bli sunget på engelsk, mens dialogen vil være på norsk. Oslopublikumet kan forvente seg allsang når klassikere som "Summer Nights," "You're The One That I Want," og "Greased Lightning," fremføres i denne hjertevarme og underholdende oppsetningen.

Grease har en spesiell plass i hjertene til mange, og forestillingen har blitt et kulturelt fenomen i seg selv. Med sin livlige musikk og dans, samt nostalgiske tilbakeblikk på en tid da alt var mulig, fortsetter Grease å berøre og underholde publikum i alle aldre. Så gjør deg klar til å bli tatt med tilbake til 1950-tallets USA, og nyt en uforglemmelig kveld med Atle Pettersen, Charlotte Brænna og resten av ensemblet i Grease.

Dette blir en kjempfest og en forestilling du garantert med få med deg i høst. Kjøp full pakke med hotellovernatting og billetter på Showpakker.no!

GREASE - OSLO SPEKTRUM 2023

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo