Evig Ung. Kjøp billetter & hotell i Oslo - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Evig ung komedie med Schoeyen Hjelmeland Mestad Maurstad Gimle og Styve

Evig ung-billetter & hotell i Oslo Show


  -

Chat Noir

Pris fra 1460,-

pr pers for billett, hotell og frokost

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

«Evig ung» er tilbake på Chat Noir høsten 2024. Sikre deg showpakke nå!

Terningkast 6

"Ler ennå! Høstens store vinner!" (Nettavisen)

Terningkast 6

Radio Riks

Terningkast 5

"Storartet morsomt" (Aftenposten)

Terningkast 5

"Dette kan bli høstens store publikumsmagnet" (Dagsavisen)

«Evig ung» har blitt en knallsuksess på Chat Noir i Oslo med over 60.000 solgte billetter og strålende anmeldelser. Nå er det klart at denne lykkepillen av en komedie settes opp med nye ekstraforestillinger i 2024. Gjør deg klar for en musikalsk komedie full av rock'n roll, varme og dødelig frekk humor. 

I rollene finner vi intet mindre enn Hege Schøyen, Bjarte Hjelmeland, Henrik Mestad, Mari Maurstad, Paul-Ottar Haga, Benedicte Søreng og Gisle Børge Styve. Med dette stjernelaget på scenen er det bare å lene seg godt tilbake i godstolen og la lattermusklene få herje fritt. 

Flere tiår etter deres storhetstid som skuespillere har Bjarte Hjelmeland, Hege Schøyen, Mari Maurstad, Henrik Mestad, Paul Ottar Haga og Gisle Børge Styve flyttet inn på sykehjem. Bygget som tidligere huset ærverdige Chat Noir Teater har blitt forvandlet for å imøtekomme byens aldrende befolkning. De eldgamle skuespillerne slått seg til ro for å nyte sine eldre dager og mimre tilbake til en tid som for lengst er forbi.

Den monotone hverdagen på gamlehjemmet brytes først når den strenge sykepleieren (Benedicte Søreng) setter i gang med allsanger og nedlatende aktiviseringstiltak som hode, skulder, kne og tå. For det er det eldre folk liker, ikke sant?

Den gamle skuespillergjengen har riktignok passert 90 for lengst, men de nekter å svinne hen. En dag får de nok. Så fort sykepleieren snur ryggen til, blir de indre rebellene vekket til live med en urkraft som har overlevd siden glansdagene på teateret. Det viser seg at det fremdeles er mye futt i de gamle kroppene, og de er slettes ikke så resignerte som det ser ut som. For selv om det kan være tøft å bli gammel, kan man fortsatt føle seg som en 25-åring og ha et ønske om å spille hovedrollen i sitt eget liv - en aller siste gang.

"Evig ung" tar for seg det å bli gammel med et morsomt skråblikk tilpasset vår tid. Publikum kan forvente seg en musikalsk komedie med mye trøkk og herlig frekk humor. Med et stjernespekket ensemble på scenen, og sanger som “I Will Survive”, “Forever Young” og “Stayin Alive», ligger alt til rette for en energisk og engasjerende forestilling på Chat Noir.

Dette blir en kjempefest og en forestilling du garantert må få med deg i Oslo i 2024. Med sin unike blanding av humor, varme, musikk og ettertanke vil «Evig ung» treffe deg midt i hjertet. Sikre deg komplett pakke med hotellovernatting og billetter på Showpakker.no!

Varighet: Ca 95 minutter uten pause.

EVIG UNG - CHAT NOIR 2024

22

Aug

2024

Evig ung

tor. 19:30

Chat Noir - Oslo

Chat Noir

Oslo

23

Aug

2024

Evig ung

fre. 19:30

Chat Noir - Oslo

Chat Noir

Oslo

24

Aug

2024

Evig ung

lør. 16:30

Chat Noir - Oslo

Chat Noir

Oslo

Vis flere datoer >>

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo