Et glass til. Kjøp billetter & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Et glass til Sven Nordin Christiania Teater

Et glass til Show


  -

Christiania Teater

Pris fra 1455,-

pr pers for billett, hotell og frokost

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

“Et glass til” er tilbake på Christiania Teater høsten 2024. Sikre deg hotellpakke nå!

Terningkast 6

Kulturdrops

Terningkast 6

Radio Riks

Terningkast 5

Aftenposten

Terningkast 5

Broadway World

FESTEN ER IKKE OVER! Etter 60 000 solgte billetter og mer enn 100 spilte forestillinger over hele landet kommer endelig «Et glass til» tilbake der det hele startet. 4 september står fire av landets fremste skuespillere klare på scenen når den kritikerroste forestillingen har nypremiere på Christiania Teater. I rollene finner vi ingen ringere enn Sven Nordin, Christian Skolmen, Ingar Helge Gimle og Nader Khademi! 

«Et glass til» tok anmeldere og publikum med storm og spilte for fulle hus vinteren 2023. Forestillingen har senere turnert landet rundt i samarbeid med Riksteatret. 

Den herlige feelgood-forestillingen er basert på den danske filmen “Druk”, som har gjort stor internasjonal suksess, høstet strålende anmeldelser og ikke minst vunnet Oscar-prisen for beste internasjonale film. Teaterstykket byr på en morsom, rørende, og tankevekkende historie om vennskap, frihet, kjærlighet - og alkohol.

Litt om historien:
Lærerne Martin (Sven Nordin), Tommy (Ingar Helge Gimle), Nikolaj (Christian Skolmen) og Peter (Nader Khademi) sliter med både motivasjonen, selvtilliten og kontakten med elevene sine. De bestemmer seg derfor for å teste den norske psykiateren Finn Skårderuds påståtte teori om at mennesket er født med en halv promille for lite i blodet. Teorien går ut på at alkohol åpner sinnet for omverdenen og får kreativiteten til å blomstre. Resultatet er oppsiktsvekkende. Både undervisningen og selvtilliten forbedrer seg, og vennene begynner for alvor å kjenne seg levende igjen. I takt med at glassene fylles opplever noen fremgang, mens andre sporer av. Det blir tydelig at alkohol har sine positive sider, men også at den slags dristige forsøk kan ha alvorlige konsekvenser for både jobben og privatlivet. “

Christiania Teater er en av de første scenene i verden som får sette opp denne prisbelønte filmen som teaterstykke. Med fire av Norges fremste skuespillere på scenen, kan publikum kan glede seg til en stor teateropplevelse som tar deg med på en reise gjennom hele følelsesregisteret.

Dette blir en kjempefest og en forestillingen du garantert må få med deg i Oslo i 2024. Bestill komplett pakke med billetter og hotellovernatting nå!

Mattis Herman Nyquist står for regien, mens Thomas Vinterberg og Claus Flygare står for scenisk bearbeidelse.
Produsenter: Over Norge og Starworks

 

ET GLASS TIL - CHRISTIANIA TEATER 2024

04

Sep

2024

Et glass til

ons. 19:00

Christiania Teater - Oslo

Christiania Teater

Oslo

07

Sep

2024

Et glass til

lør. 14:00

Christiania Teater - Oslo

Christiania Teater

Oslo

11

Sep

2024

Et glass til

ons. 19:00

Christiania Teater - Oslo

Christiania Teater

Oslo

Vis flere datoer >>

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo