Et glass til. Kjøp billetter & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Et glass til Sven Nordin Christiania Teater

Et glass tilSted: Christiania Teater

Periode: -

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1460,-

Ikke tilgjengelig for salg

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

“Et glass til” får Norgespremiere på Christiania Teater Sikre deg hotellpakke nå!

Den nyskrevne teaterversjonen av braksuksessen “Et glass til” har premiere på ærverdige Christiania Teater i Oslo 12. januar 2023. I rollene finner vi ingen ringere enn Sven Nordin, Christian Skolmen, Ingar Helge Gimle og Nader Khademi!

Den herlige feelgood-forestillingen er basert på den danske filmen “Druk”, som har gjort stor internasjonal suksess, høstet strålende anmeldelser og ikke minst vunnet Oscar-prisen for beste internasjonale film. Teaterstykket byr på en morsom, rørende, og tankevekkende historie om vennskap, frihet, kjærlighet - og alkohol.

Litt om historien:
Lærerne Martin (Sven Nordin), Tommy (Ingar Helge Gimle), Nikolaj (Christian Skolmen) og Peter (Nader Khademi) sliter med både motivasjonen, selvtilliten og kontakten med elevene sine. De bestemmer seg derfor for å teste den norske psykiateren Finn Skårderuds påståtte teori om at mennesket er født med en halv promille for lite i blodet. Teorien går ut på at alkohol åpner sinnet for omverdenen og får kreativiteten til å blomstre. Resultatet er oppsiktsvekkende. Både undervisningen og selvtilliten forbedrer seg, og vennene begynner for alvor å kjenne seg levende igjen. I takt med at glassene fylles opplever noen fremgang, mens andre sporer av. Det blir tydelig at alkohol har sine positive sider, men også at den slags dristige forsøk kan ha alvorlige konsekvenser for både jobben og privatlivet. “

Christiania Teater er en av de første scenene i verden som får sette opp denne prisbelønte filmen som teaterstykke. Med fire av Norges fremste skuespillere på scenen, kan publikum kan glede seg til en stor teateropplevelse som tar deg med på en reise gjennom hele følelsesregisteret.

Dette blir en kjempefest og en forestillingen du garantert må få med deg i Oslo i 2023. Bestill komplett pakke med billetter og hotellovernatting nå!

Mattis Herman Nyquist står for regien, mens Thomas Vinterberg og Claus Flygare står for scenisk bearbeidelse.
Produsenter: Over Norge og Starworks

 

ET GLASS TIL - CHRISTIANIA TEATER 2023

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo