Atle Antonsen & Bård Tufte J. Kjøp billetter og hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Atle Antonsen og Bård Tufte Johansen 12 Gode råd fra to menn med lav utdanning Chat Noir

Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen - 12 GODE RÅDSted: Chat Noir

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1185,-

BESTILL SHOWPAKKE

Se Atle Antonsen og Bård Tufte Johansen - "12 gode råd" på Chat Noir i Oslo. Sikre deg showpakke med billetter og hotell nå!

Terningkast 5

VG

Terningkast 5

Dagbladet

Terningkast 5

Aftenposten

Terningkast 5

Dagsavisen

Atle og Bård har i en årrekke gitt oss herlige latterkramper både på TV, standup- og showscenen. Hvem husker vel ikke «Team Antonsen» , «Uti vår hage» og «Tre brødre som ikke er brødre» hvor de begge var med? Nå kan du endelig se de to komistjernene sammen i «12 gode råd - fra to menn med lav utdanning». Showet høstet strålende kritikker etter premieren på Chat Noir, og har fått Oslopublikumet til å gå mann av huse.

Fra alle kanter strømmer det på med råd om hvordan du bør leve livet ditt. Men de beste rådene får du selvfølgelig fra dem som gir flest. Og ingen gir flere råd enn menn med lav utdanning. I standupshowet «12 gode råd» får du oppleve Bård og Atle på sitt aller beste. Sannsynligvis ærligere, antagelig frekkere og muligens morsommere enn noen gang.

Begge komikerne mener å ha de beste forutsetninger for å gi deg gode råd. Både Atle Antonsen og Bårde Tufte Johansen kan skryte på seg videregående skole og førerkort klasse B. Atle kan i tillegg skilte med truckførerbevis og kjentmannsprøve fra Lillehammer.

«12 gode råd» blir en kjempefest og et show du garantert må få med deg i Oslo! Skaff deg hotellpakke med gode billetter nå!

 

 

 

 

ATLE & BÅRD - 12 GODE RÅD CHAT NOIR OSLO

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo