3 for 1 på Latter. Kjøp billetter & hotell i Oslo - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for 3 for 1 pernille soerensen live nelvik kristine riis latter

«3 for 1»-billetter & hotell i Oslo Show


  -

Latter

Pris fra 1410,-

pr pers for billett, hotell og frokost

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

Se Pernille Sørensen, Live Nelvik og Kristine Riis i «3 for 1» på Latter. Sikre deg showpakke nå!

Terningkast 6

"Pensum i komisk kjemi!" (NRK)

Terningkast 5

"Sjarmert trill rundt!" (Radio Norge)

Neste høst skal tre av Norge gøyeste mennesker stå sammen på scenen for aller første gang, i det som garantert blir en latterbombe for historiebøkene. Gjør deg klar for humorshowet «3 for 1» på som får premiere onsdag 30. august 2023 på Latter i Oslo!

Pernille Sørensen, Live Nelvik og Kristine Riis har på hver sin kant bidratt i en rekke humorsuksesser på scene, TV og radio. Felles for alle tre er kjærligheten for satire, parykker og hverdagsfjoll gjennom programmene «Melonas», «Underholdningsavdelingen», «Drillpikene» og «Nytt på Nytt» på NRK. Nå skal vi endelig få se de tre komistjernene i samme show i det som blir Stand Up Norges nye storsatsing på Latters hovedscene i 2023. Gjett om vi gleder oss!

Pernille Sørensen har med gjentatte suksesser på TV og scene blitt en av landets mest folkekjære komikere. I en årrekke har hun gitt oss herlige latterkramper på TV i «Nytt på Nytt» og «Side om Side». Som standupkomiker har hun høstet strålende kritikker for sine to solo-show «Flink pike» og «Kultur». Pernilles stil kan beskrives som selvsikker, intelligent og underfundig, og til tross for sin slentrende stil har hun publikum i sin hule hånd fra begynnelse til slutt.

Komiker og programleder Live Nelvik har tatt Norge med storm i NRK-seriene «Dama til» og «Lives oppdagelsesreise», «Underholdningsavdelingen» og ikke minst i det populære radioprogrammet «Lørdagsrådet». Sistnevnte program troner i toppen av Podtoppen.no, som en av Norges aller mest populære podkaster. Nå gleder oss til å se henne i «3 for 1» på Latter!

Skuespiller og komiker Kristine Riis evner å finne en morsom innfallsvinkel til det aller meste. Hun startet humorkarrieren som programleder for smått legendariske «Drillpikene» på NRK P3 sammen med Live Nelvik og Siri Kristiansen. Siden den gang har hun blant annet vært med i serien «Nissene over skog og hei», «Løvebakken» og «Vikingane» på NRK1. Til daglig er hun fast programleder i «Nitimen».

Vi gleder oss stort til å se Pernille Sørensen, Kristine Riis og Live Nelvik i «3 for 1» på Latter. Dette blir en kjempefest og et show du garantert må få med deg i Oslo høsten 2023. Kjøp billetter og hotellovernatting på Showpakker.no!

Regi: Vemund Vik

Aldersgrense på Latter er 20 år. Ungdom under aldersgrensen er velkommen i følge med foreldre/foresatt.


3 FOR 1 - LATTER 2023

16

Okt

2024

3 for 1

ons. 19:00

Latter - Oslo

Latter

Oslo

17

Okt

2024

3 for 1

tor. 19:00

Latter - Oslo

Latter

Oslo

18

Okt

2024

3 for 1

fre. 19:00

Latter - Oslo

Latter

Oslo

Vis flere datoer >>

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo