Knutsen & Ludvigsen - Ole Bull Scene | Kjøp billetter & hotell i Bergen | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Knutsen & Ludvigsen Ole Bull Scene hotellpakke med billetter

Knutsen & LudvigsenSted: Ole Bull Scene

Periode: -

Hotell, billetter 1 voksen + 1 barn fra 1960,-

BESTILL SHOWPAKKE

Familieklassikeren "Knutsen og Ludvigsen" får premiere 17. september på Ole Bull Scene i Bergen. Bestill komplett pakke med hotell og billetter nå!

Terningkast 6

BA

Over Norge og Stas Artist er stolte av å endelige kunne presentere høstens store familieforestilling i Bergen - Knutsen og Ludvigsen på Ole Bull Scene!

Knutsen og Ludvigsen er to herlige fyrer som bor i en tunnel, sammen med en grønn kommode og en grevling i taket. Ludvigsen er pent oppdratt og har sans for manerer. Det har ikke Knutsen. Og i hvert fall ikke Grevlingen. Kompisene er travelt opptatt med å spille gitar, finne på rampestreker og lure hverandre med spinnville trylletriks. Noen ganger slenger de seg i vogna for å kjøre ut av tunnelen og lage konsert for barna. Da kan alt skje!

Alt er galt og alt er lov når duoen inviterer til konsertforestilling på Ole Bull Scene i Bergen med de mest kjente Knutsen og Ludvigsen-låtene. Det blir selvfølgelig gjenhør med sanger som “Dum og Deilig”, “Kanskje kommer Kongen”,  “Grevling i taket” og mange, mange flere. Velkommen inn til Knutsen og Ludvigsens herlige univers, som er minst like morsomt og underholdende for store som for små!


KNUTSEN & LUDVIGSEN - BILLETTER & HOTELL I BERGEN

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen