Brann - Haugesund. Kjøp billetter & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Brann Haugesund hotellpakke med billetter

Brann - Haugesund Sport


 

Brann Stadion

Pris fra 1450,-

pr pers for billett, hotell og frokost

START DIN BESTILLING

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

13. juli er det klart for Brann - Haugesund. Sikre deg komplett pakke med billetter og hotell når salget starter 28. juni.

Når Brann og Haugesund møtes på Brann Stadion lørdag 13. juli kl. 19:10, kan du forvente en kveld fylt med intensitet og fotballglede. Dette er en kamp som du ikke vil gå glipp av!

Opplev en magisk atmosfære når våre helter i Brann tar imot Haugesund på hjemmebane. Laget har vist imponerende form denne sesongen, og med din støtte fra tribunen kan de sikre nok en viktig seier. Hver eneste stemme teller når vi heier laget vårt frem til triumf.

Kjøp komplett pakke med hotell og billetter nå, og bli en del av den fantastiske stemningen på Brann Stadion.Ta med venner og familie for å nyte en uforglemmelig fotballkveld. Sammen skaper vi minner og støtter laget vårt mot seier!

Billett-plassering, hotell og transport
Våre Brann-pakker selges med komfortabel ovenatting på Scandic Ørnen og gode billetter på Sparebanken Vest tribunen, Felt B. Det tar ca 15 minutter fra dør til dør, inkl. tranport med Bybanen. Nærmeste bybanestopp (Bergen Busstasjon) er kun 190 meter fra hotellet. 

Kampstart
Kampen starter kl. 19:10. Vær tidlig ute for å få med deg oppvarmingen og den elektriske stemningen før kampen! Portene åpner kl. 18:15.

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen