YUMMYMUMMY. Kjøp billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for YUMMYMUMMY Veronica Simone hotellpakke med billetter

YUMMYMUMMY-billetter & hotell i Bergen Show


  -

Ole Bull Scene

Pris fra 1175,-

pr pers for billett, hotell og frokost

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

YUMMYMUMMY aka Veronica Simoné Fjeld kommer til Bergen! Sikre deg showpakke med hotell nå!

Etter den enorme suksessen med showet NATURLIGvis, og hele 15000 solgte billetter er fenomenet YUMMYMUMMY aka Veronica Simoné Fjeld endelig tilbake med sitt flunkende nye standupshow SANNSYNLIGvis.

Bergen kan glede seg til en forestilling uten filter, et sykt SASSY standupshow og helaften du sent vil glemme. Det blir farger, det blir bobler, det blir leo og MENGDER med deilig og rå galskap fra scenen fra en av de fremste og viktigste influenserne - og scenepersonlighetene Norge har å by på.

I februrar stod hun foran hele 5500 publikummere i DNB Arena i Stavanger. I september er det endelig Bergenserne som skal få oppleve YUMMYMUMMY.

Når Rogland Avis spør henne hvorfor hun er så populære så svarer hun følgende:

- Det er vanskelig for meg å si. Feedbacken jeg får er at folk liker at jeg er en «voksen» influenser på sosiale medier. Jeg er «løyen» på min egen bekostning. Folk kjenner seg litt igjen. Samtidig tar jeg dette med meg inn i samfunnsdebatten. Jeg er jo alvorlig også. Jeg er jo tidligere journalist og har dermed en troverdighet fra før av. Jeg snakker om kroppspress, forbrukervett, andre influensere, sosiale medier, markedsføring. Jeg driter meg selv ut først, så tar jeg for meg andre. I dette showet snakker jeg en del om netthets. Denne verkebyllen i samfunnet som vi ikke helt vet hvordan skal håndtere. Jeg har en tydelig agenda. Jeg har ikke tatt pause fra sosiale medier på ti år. Denne mobiltelefonen er en forlengelse av armen min. Men det føles ikke som jobb. Influensere kan være så mye. Dessverre er det en del andre som drar ned folks inntrykk av influensere og hva en influenser kan være og gjøre.

Velkommen til YUMMYMUMMY i Bergen! Kjøp komplett pakke med billetter, hotell og frokost nå!

Produsent: Lampefeber
Regi: Rune Bjerga

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen