Viggo Venn-billetter og hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Viggo Venn hotellpakke med billetter

Viggo Venn-billetter og hotell i BergenSted: Grieghallen

Dato:

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1285,-

START DIN BESTILLING

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

Opplev Viggo Venn i storslått humorgalla i Bergen 26. januar. Sikre deg billetter og hotell nå!

Fredag 26. januar kan du oppleve Viggo Venn i Bergens storstue Grieghallen! Sammen med komikerstjernene Siri Kristiansen, Odd Magnus Williamson, Ole Fotland, Janne Formoe og Per-Owe Helle inviterer han deg til «Latterlig gøy» humorgalla.

Viggo Venn, vinneren av "Britains Got Talent," har erobret hjertene til publikum over hele verden med sitt unike talent og karisma. Komikerens opptredener er ikke bare morsomme, de er minneverdige. Med en sprudlende personlighet og en uovertruffen evne til å få folk til å le, tar Viggo Venn humor til nye høyder. Han har en sjelden evne til å engasjere sitt publikum og skape en atmosfære av glede og latter som varer lenge etter at showet er over.

Humorgallen «Latterlig gøy» er er en eksklusiv sjanse til å oppleve en av Storbritannias mest populære komikere på norsk jord. Til Bergen har Viggo Venn med seg kremen av Norges humorelite.

Siri Kristiansen har siden 90-tallet gledet publikum med humor av ypperste klasse både fra scenen, gjennom TV-skjermen og på radio. Siri sin stil er direkte, spontan og deilig småfrekk. Med sine skarpe observasjoner og knivskarpe humor har Siri Kristiansen etablert seg som en av de beste i bransjen. 

Odd Magnus Williamson har blitt kjent for det norske publikum gjennom flere store norske spillefilmer og TV-serier. Hans unike tilnærming til humor har gjort ham til en favoritt blant publikum i alle aldre.
Ole Fotland er en komiker med en dyp forståelse for den absurde siden av hverdagen. Hans humor vil garantert treffe hjemme hos alle som har opplevd livets små rariteter.

Komiker og skuespiller Janne Formoe blir også med i «Latterlig gøy». Hennes evne til å sette seg i andres sko og levere humor med hjertet gjør henne til en ekte komisk kraft.

Ole Fotland ble kåret til den komikeren som fikk Latterkongen til å le mest på Ylvis sitt program hvor de er på en holme. Han har også fått utallige til å le på standup-scener rundt omkring i landet og ikke minst på hjemmebane i Bergen.

Per-Owe Helle er en komiker med like dyster fremtid som fortid. Hans evne til å formidle sine bunnivåer og topper i livet er hysterisk morsomt og unikt. Han vil definitivt legge til en ekstra dimensjon til kvelden.

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen