Evig Ung-billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Evig ung hotellpakke med billetter

Evig ung-billetter & hotell i Bergen Show


  -

Forum

Pris fra 1495,-

pr pers for billett, hotell og frokost

START DIN BESTILLING

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

Komedien «Evig ung» inntar Forum i Bergen november 2024. Kjøp showpakke med billetter nå!

Terningkast 6

"Ler ennå! Høstens store vinner!" (Nettavisen)

Terningkast 6

Radio Riks

Terningkast 5

"Storartet morsomt" (Aftenposten)

Terningkast 5

"Dette kan bli høstens store publikumsmagnet" (Dagsavisen)

«Evig ung» har blitt en braksuksess i Oslo med over 60.000 solgte billetter og strålende anmeldelser. Nå er det klart at denne lykkepillen av en komedie kommer til Forum Scene 8. - 15. november 2024! Et stjernelag bestående av Hege Schøyen, Bjarte Hjelmeland, Henrik Mestad, Mari Maurstad, Paul-Ottar Haga, Benedicte Søreng og Gisle Børge Styve byr på en musikalsk komedie full av rock'n roll, varme og dødelig frekk humor.  

Flere tiår etter deres storhetstid som skuespillere har Mari Maurstad, Hege Schøyen, Bjarte Hjelmeland, Henrik Mestad, Gisle Børge Styve og Paul Ottar Haga flyttet inn på sykehjem. Bygget som tidligere huset ærverdige Forum Scene har blitt forvandlet for å imøtekomme Bergens aldrende befolkning. De eldgamle skuespillerne har slått seg til ro for å nyte sine eldre dager og mimre tilbake til en tid som for lengst er forbi.

Den monotone hverdagen på gamlehjemmet brytes først når den strenge sykepleieren (Benedicte Søreng) setter i gang med allsanger og nedlatende aktiviseringstiltak som hode, skulder, kne og tå. For det er det eldre folk liker, ikke sant?

Den gamle skuespillergjengen har riktignok passert 90 for lengst, men de nekter å svinne hen. En dag får de nok. Så fort sykepleieren snur ryggen til, blir de indre rebellene vekket til live med en urkraft som har overlevd siden glansdagene på teateret. Det viser seg at det fremdeles er mye futt i de gamle kroppene, og de er slettes ikke så resignerte som det ser ut som. For selv om det kan være tøft å bli gammel, kan man fortsatt føle seg som en 25-åring og ha et ønske om å spille hovedrollen i sitt eget liv - en aller siste gang.

"Evig ung" tar for seg det å bli gammel med et morsomt skråblikk tilpasset vår tid. Publikum kan forvente seg en musikalsk komedie med mye trøkk og herlig frekk humor. Med et stjernespekket ensemble på scenen, og sanger som “I Will Survive”, “Forever Young” og “Stayin Alive», ligger alt til rette for en energisk og engasjerende forestilling på Forum Scene i Bergen.

Med en unik blanding av humor, varme, musikk og ettertanke vil «Evig ung» treffe Bergenserne midt i hjertet. Det er bare å lene seg godt tilbake i godstolen og la lattermusklene få herje fritt. 

Sikre deg komplett pakke med hotellovernatting og billetter på Showpakker.no!

Varighet: Ca 95 minutter uten pause.

06

Nov

2024

Evig ung

ons. 19:00

Forum - Bergen

Forum

Bergen

07

Nov

2024

Evig ung

tor. 19:00

Forum - Bergen

Forum

Bergen

08

Nov

2024

Evig ung

fre. 19:00

Forum - Bergen

Forum

Bergen

Vis flere datoer >>

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen