TRULS SVENDSEN. Kjøp billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Truls Svendsen Fra ae til aa Grieghallen hotellpakke med billetter

Truls Svendsen-show & hotell i BergenSted: Grieghallen

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1250,-

Ikke tilgjengelig for salg

Truls Svendsen «Fra Æ til Å» gjester Grieghallen i Bergen i september. Sikre deg showpakke nå!

Terningkast 6

Fremover

Terningkast 6

Avisa Nordland

Terningkast 5

ITromsø

Komikeren og programlederen fra Tromsø har i en årrekke gitt oss herlige latterkramper i utallige TV-suksesser, senest med Truls à la Hellstrøm sendt på TV2. Nå er han endelig klar med sitt første scene-show. Billettene har blitt revet bort med over 50 utsolgte hus før Oslo-premieren på Latter. I september får Bergenspublikumet på nytt sjansen til å oppleve «Fra Æ til Å» med Truls Svendsen!

Han har gjort karrière av å være profesjonelt udugelig og har det helt topp. I alle fall ifølge ham selv. Truls har intervjuet de aller største stjernene med middels god journalistikk. Han har laget sånn passe god mat med de største kjendiskokkene. Ikke noen andre har brukt så lang tid som Svendsen på å krysse Grønland. Og ikke minst: Han har nesten besteget et av verdens høyeste fjell. 

Truls Svendsen virrer avgårde som en moderne Askeladd mot nye eventyr, og denne gangen blir det et helt show "Fra Æ til Å" som vi får oppleve i Bergen 9. september 2022. Man vet jo ikke om man kan danse ballett før man har prøvd!

En anmelder har allerede slått fast følgende: I «Fra Æ til Å» viser Truls Svendsen seg som en allsidig underholder, med scenetekke til tusen. Svendsen har funnet nok en ting han behersker med glans: Scenekunsten.

Dette blir en kjempefest og en forestilling du garantert må få med deg. Gled deg til hysterisk morsomme, og noen dypere, sider av Truls Svendsen i Grieghallen. Bestill komplett pakke med hotell og billetter på Showpakker.no!

TRULS SVENDSEN «FRA Æ TIL Å» GRIEGHALLEN 2022

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen