Raske Menn-show i Bergen. Kjøp billett & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Raske Menn Ole Bull Scene hotellpakke med billetter

Raske Menn-billetter & hotell i BergenSted: Ole Bull Scene

Periode: -

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1175,-

START DIN BESTILLING

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

Se Raske Menn "19-års jubileumsshow" i Bergen 2023. Sikre deg komplett pakke med billetter og hotell nå!

Raske Menn har stått for en av Norges største showsuksesser. Over 500.000 solgte billetter, prestisjetunge komipriser og millioner av YouTube-nedlastinger er fasiten etter to fantastiske tiår. Etter en lengre pause er humortrioen endelig tilbake. Gjør deg klar for «19 års jubileumsshow» på Ole Bull Scene i Bergen vinteren 2023!

De siste seks årene har medlemmene i Raske Menn gjort prosjekter hver for seg. Anders Hoff har blant annet vært å se som programleder i «Skal vi danse», Calle Hellevang-Larsen har hatt flere TV-samarbeid med Ylvis, mens Øyvind Rafto har gjort stor suksess som showprodusent.

Nå er trioen endelig gjenforent og klare for å sette Bergen på hodet i et ellevilt «19-års jubileumsshow» som vil ose av latter, nostalgi og pur glede. Og det skjer ikke hvor som helst. Forestillingen spilles på samme scene hvor de fikk sin debut i 2003! Den gang trillet Bergens Tidende terningen til seks og slo fast følgende: «Det mest raffinerte og vittige som er gjort på denne siden av ekvator».

Raske Menn vil som alltid by på forrykende underholdning med høyt tempo, tidløs humor og overraskende vendinger, der du ikke får tid til å kjede deg. Publikum kan glede seg til gjensyn med legendariske sketsjer som «Verdenshistorien på fem minutter» , «Donglebærsangen» og «Rødhette», bare for å nevne noe.

Dette blir en kjempefest og et show som du garantert må få med deg i 2023. Bestill billetter og hotellovernatting på Showpakker.no nå!

 

RASKE MENN-SHOW - BERGEN 2023

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen