Nordic Tenors-billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Nordic Tenors Jubileum hotellpakke med billetter

Nordic Tenors-jubileumsshow & hotell i BergenSted: Ole Bull Scene

Dato:

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1090,-

START DIN BESTILLING

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

Nordic Tenors inntar Bergen vinteren 2024 med "Jubileum". Sikre deg showpakke med billetter og hotell nå!

I løpet av de siste 20 årene har Nordic Tenors begeistret publikum med vakker sang, varm humor og musikalske øyeblikk som treffer rett i hjertet. Fredag 8. mars kommer den kritikerroste trioen til Ole Bull Scene i Bergen med sin jubileumsforestilling "Jubileum".

Under denne helt spesielle forestillingen vil publikum få oppleve den talentfulle pianisten Torgeir Koppang og tre av Norges beste stemmer presentere et bredt spekter av udødelige sanger med en enestående klarhet, klang og kraft fra den øverste musikalske hylle. I løpet av showet vil det bli fremført både helt nye låter og et knippe av de mest elskede sangene fra Nordic Tenors sin 20 år lange musikalske reise. 

Repertoaret spenner fra operaklassikere og musikalnumre til evergreens, viser og popmusikk. Publikum kan se frem til rørende musikalske opplevelser som berører hjertet, lattervekkende øyeblikk som gir mosjon til lattermusklene, og en himmelsk balsam for ørene som er mottakelige for musikk.

Nordic Tenors har tidligere vunnet Komiprisen, vært vertskap for kongelige, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.

Dette blir en kjempefest og en forestilling du garantert må få med deg i Bergen vinteren 2024. Kjøp full pakke med hotellovernatting og billetter nå!

 

 

 

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen