Misjonen Live. Antonsen & Golden. Kjøp showpakke i Bergen Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Misjonen Live Atle Antonsen Johan Golden hotellpakke med billetter

Misjonen Live med Antonsen & GoldenSted: Forum

Dato:

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1160,-

START DIN BESTILLING

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

MISJONEN med Antonsen & Golden - LIVE inntar Bergen 27. oktober. Sikre deg showpakke nå!

Et av landets ledende radioprogrammer går til scenen! Gjør deg klar for «MISJONEN med Antonsen & Golden - LIVE» på Forum Scene høsten 2023. Med seg til Bergen har de en ganske spesiell gjest: BARE EGIL.

I en årrekke har P4-lytterne hver fredag kunnet høre fullimprovisert munnglammeri fra meningsmonarkene Atle Antonsen og Johan Golden. Nå tar de to gubbeguttene sin fasitbaserte oppsummering av verden videre til scenen som livepodkast.

Antonsen og Golden er ikke helt ukjent med å stå på scenen sammen. For snart 20 år siden sto de på humorscenen sammen med forestillingen «Tilnærmet lik sant». Noen få senere, i 2008, ble «Misjonen» født. Og «Misjonen» lever fortsatt i beste velgående som podkast og på P4.

Johan Golden og Atle Antonsen er i prinsippet to spalteglade herrer, men hvilke spalter som måtte dukke opp på scenen av de hittil meget uregelmessige og improviserte spaltene fra radio og podkast er høyst usikkert. ”Golden Duck”, lokalavisnyhetsspalten ”Stopp Pressen” og ”Ting vi ikke lurte på” er rimelig halvfaste travere, men brått kan de igjen også dukke opp med de sporadiske spaltene ”Hvor kjedelig er hest” og ”Quizzzzzzz”.

I 2021 fikk det populære humorprogrammet nær 30 prosent av stemmene og stakk av med den gjeve publikumsprisen under «Prix Radio». Dermed gikk publikumsprisen for første gang på 14 år til noen andre enn NRK. Misjonen med Antonsen og Golden fikk også dette året prisen for årets beste humorinnslag.

Og dersom du ikke trodde denne pølsen var fullstappet nok - deres faste vikar BARE EGIL kommer også til Bergen!

Så kast duken, smør biffjernet, dra ankelsokkene midtleggs og gjør deg klar for en kveld med misjonering LIVE. Kjøp komplett pakke med hotellovernatting og billetter i Bergen nå!

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen