Marit Voldsæter-billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Marit Voldsaeter hotellpakke med billetter

Marit Voldsæter-billetter & hotell i Bergen Show


  -

Ole Bull Scene

Pris fra 1255,-

pr pers for billett, hotell og frokost

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

Marit Voldsæter er tilbake med nytt show i Bergen 2024. Sikre deg hotellpakke med billetter nå!

Marit Voldsæter, en av landets mest populære scenekomikere, har tidligere imponert med flere gigantsuksesser både som soloartist og som en del av Kvinner på randen. Nå er hun klar for å innta Ole Bull Scene med et helt nytt show, og vi gleder oss vilt til å oppleve Marit i sitt ypperste element!

I «Hei, jeg heter Marit» vil hun være mer åpen og ærlig enn noensinne – men like morsom som alltid! For Mariten kan ikke unngå å være vittig, enten hun tar for seg lette hverdagslige temaer eller går rett inn i driten. Hun er nemlig komiker langt inn i lollipoppen. Og det kommer ekstra godt med denne i denne forestillingen når vi får høre mer om medaljens bakside enn tidligere.  

Eirik Krokås stiller opp som tekstredaktør denne gangen, og med den erfarne suksessregissøren Erik Ulfsby ved roret, kan Bergenspublikumet forvente seg et show full av latter, refleksjon og overraskelser. 

Marit Voldsæter har vært en fast del av norsk humors elitelag helt siden Kvinner på randen traff underholdningsverdenen med et brak. Etter oppløsningen av gruppen i 2005 stod Marit fjellstøtt på egne ben, og hennes første soloforestilling «Med ræven i fatle!» i 2007 gikk sin seiersgang over hele landet. Deretter kom suksessene på rekke og rad: «Drit i å danse!», «Rett fra skrumpleveren» og sist «Null i biologi». Både kritikere og publikum har latt seg begeistre av Marits varierte repertoar av sketsjer, parodier, sangnumre, mimikk og kroppsbeherskelse. Men det er i sitt siste nye show at hun virkelig viser at hun også er hysterisk morsom som seg selv!

«Hei, jeg heter Marit» er en unik sjanse til å bli bedre kjent med en av Norges mest folkekjære komikere. Forestillingen på Ole Bull Scene vil garantert vil få deg til å le, tenke og elske Marit enda mer! Sikre deg plass nå - kjøp komplett pakke med billetter og hotellrom i Bergen på Showpakker.no!

«HEI, JEG HETER MARIT»

11

Sep

2024

Marit Voldsæter

ons. 19:00

Ole Bull Scene - Bergen

Ole Bull Scene

Bergen

12

Sep

2024

Marit Voldsæter

tor. 19:00

Ole Bull Scene - Bergen

Ole Bull Scene

Bergen

13

Sep

2024

Marit Voldsæter

fre. 19:00

Ole Bull Scene - Bergen

Ole Bull Scene

Bergen

Vis flere datoer >>

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen