Ladies Night. Kjøp billetter & hotell i Bergen- Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Ladies Night hotellpakke med billetter

Ladies Night-billetter & hotell i BergenSted: Grieghallen

Dato:

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1275,-

START DIN BESTILLING

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

Opplev Ladies Night i Grieghallen i Bergen 13. april. Sikre deg showpakke med billetter og hotell nå!

Hjertelig velkommen til årets store humorgalla når Ladies Night går av stabelen i Bergens storstue Grigehallen! På scenen vil du få oppleve et utrolig stjernelag av komikere som inkluderer Kristian Valen, Christine Koht, Sandra Spjelkavik, Karsten Blomvik og Trine Lise Olsen. Sammen vil de sørge for en kveld fylt med latter og glede som du sent vil glemme.

Etter fem TV-suksesser og over 20 år på scenen har Kristian Valen rukket å passere hele 1 million solgte billetter, noe som gjør ham til en av Norges mestselgende komikere. Med sitt unike talent for imitasjoner tar Valen publikum med på en reise gjennom ulike karakterer og situasjoner som garantert vil få latteren til å sitte løst.

Christine Koht, en av landets mest erfarne og kjente komikere, bringer en energisk og sprudlende atmosfære til scenen. Hennes evne til å finne humor i hverdagslige situasjoner skaper et nærvær som engasjerer publikum fra start til slutt.

Trine Lise Olsen vil sette scenen i fyr og flamme med sin treffsikker timing og sine sarkastiske replikker. Hennes opptreden tilfører en ekstra dosis humor og engasjement, og hun vil garantert å levere et minneverdig bidrag til Ladies Night i Bergen.

Sandra Spjelkavik
, en stigende stjerne innen norsk stand-up og TV-underholdning. Bergenseren ble nominert til 2 Komipriser i 2017 for «Årets nykommer» og «Beste sceneforestilling». Med sine energiske og morsomme innslag drar hun publikum med inn i sin verden full av morsomme oppfatninger og musikalske humorinnslag. Det blir aldri et kjedelig sekund.

Karsten Blomvik, kjent for sin karismatiske fremtoning og humoristiske sans, bringer en ekstra dose sjarm til scenen. Hans særegne blikk på verden og evne til å få folk til å le gjør ham til et naturlig høydepunkt.

Ladies Night blir en kjempefest og et show du absolutt bør få med deg i Bergen våren 2024. Kjøp full pakke med hotellovernatting og billetter på Showpakker.no!

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen