Kristian Valen i Bergen. Kjøp billetter & hotell på Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Kristian Fartoey Valen seiler igjen Ricks hotellpakke med billetter

Kristian Valen-billetter og hotell i BergenSted: Ricks Teater

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1110,-

Ikke tilgjengelig for salg

Kristian Valen inntar Bergen med «Fartøy Valen seiler igjen» fra 25. november. Sikre deg showpakke med billetter og hotell nå!

Snart 20 år har gått siden Kristian hadde premiere på «Fartøy Valen». Forestillingen fikk strålende kritikker og ble Siddisens store nasjonale gjennombrudd. Når han nå er tilbake med nytt show, er tittelen «Fartøy Valen seiler igjen», ikke tilfeldig!

Bergensaktuelle Kristian har vært åpen og ærlig om de utfordringene som han har hatt, og som media har gitt mye spalteplass til – og som har blitt mottatt med sympati og respekt. Når han nå legger ut på ny seilas for å underholde publikum, er det med ydmykhet hvor han ønsker å underholde publikum slik (bare) Kristian Valen kan, samtidig som han åpner seg noe om de fightene han har vært gjennom.

– Det sto mye i avisene da jeg gikk på en smell på scenen, men sannheten har ikke kommet fram ennå. Likevel er jeg glad for at smellen skjedde, da jeg fikk en reality-check. Så kom korona, og jeg fikk tid til å tenke på meg selv og ta den pusten i bakken som jeg trengte, sier Kristian til Rogaland Avis.

Blant «mannskapet» på «Fartøy Valen seiler igjen» befinner det seg noen av de karakterene som har gjort Kristian til av landets mest populære komikere. De du får møte i Bergen, fremstår slik «de» er i dag – ikke slik de var – selv disse fortjener å bli fremstilt i nåtid, men karaktertrekkene har nok ikke endret seg!

I «Åsted Valen», Kristians forrige show, ble hans Snap-chat-sekvens en stor hit. Den blir selvsagt med videre, også med nye profiler!

Som alltid byr Kristian på mange elleville parodier som vekker gapskratt. På Ricks vil han også legge inn et unikt nummer hvor han gjør en parodi eller imitasjon som publikum har et nært forhold til. For eksempel av en kjent lokal person eller et tema som publikum lokalt engasjerer seg i.

Kast loss og bli med på Kristians nye seilas på Ricks i Bergen! Kjøp hotellpakke med de beste billettene på Showpakker.no!

Aldersgrense: 20 år

KRISTIAN VALEN - RICKS I BERGEN 2022

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen