Kevin Vågenes - Singel i parterapi | Kjøp billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Kevin Vaagenes Singel i parterapi Ole Bull Scene hotellpakke med billetter

Kevin Vågenes «Singel i parterapi» Bergen 2022Sted: Ole Bull Scene

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1135,-

BESTILL SHOWPAKKE

Kevin Vågenes nye show «Singel i parterapi» inntar Ole Bull Scene i Bergen vinteren 2022. Sikre deg komplett pakke med billetter og hotell nå!

Terningkast 6

"Lenge leve Kevin Vågenes!" NRK

Terningkast 5

"Og vi lo, og vi lo" (Aftenposten)

Kevin Vågenes har på kort tid tatt hele Norge med storm. Underholdningsprogrammet hans «Parterapi» ble en knallsuksess for NRK med over 1 million seere. I 2018 og 2019 fikk han Bergenserne til å gå mann av huse for å se «Julegøy» på Ole Bull Scene. Fra 19. januar 2022 er han endelig tilbake på samme scene i Bergen med «Singel i parterapi», Kevins første soloshow!

«Singel i parterapi», som hadde Norgespremiere på Latter i Oslo høsten 2020, fikk strålende mottagelse. NRK gav terningkast seks og oppsummerte forestillingen slik: «...En dundrende maktdemonstrasjon av godt manus, fantastisk levering og enorme låtinnslag. Bedre enn dette kan ikke bred scenehumor gjøres. Og når det i tillegg gjøres med bakgrunn i et eksepsjonelt veletablert karakterunivers, er det ikke annet å gjøre enn å ta av seg hatten». 

Kevin Vågenes, som fikk alle til å elske serien «Parterapi», har selv levd hele livet som singel. I «Singel i parterapi» får du for første gang oppleve han helt alene på scenen i et morsomt, musikalsk og personlig show. Kenneth er i storform, og det samme er Kjell Simen, Ellen, Sara-Eline, Siv Anita og flere av favorittene fra Parterapi. I den kritikerroste forestillingen får publikum også mulighet til å bli bedre kjent med selve mannen "bak masken".

Vågens har høstet høy anerkjennelse for sitt komiske talent. Han har blitt tildelt Leif Justers Ærespris, vunnet både Komipris og Gullruten for Beste Humorprogram. I 2019 ble han også nominert til den internasjonale TV-prisen Gullrosen.

Velkommen til Ole Bull Scene og «Singel i parterapi». Dette blir en kjempefest og et show du garantert må få med deg i Bergen i 2022. Kjøp showpakke med billetter og hotellovernatting nå!

Les NRKs anmeldelse av forestillingen.

KEVIN VÅGENES-SHOW BERGEN 2022: SINGEL I PARTERAPI

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen