JULEGØY 2022. Kjøp billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Julegoey Ole Bull Scene

Julegøy 2022 - billetter & hotellSted: Ole Bull Scene

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1235,-

BESTILL SHOWPAKKE

Se nytt Julegøy-show på Ole Bull Scene i Bergen 2022. Sikre deg komplett pakke med billetter og hotell nå!

Gjør deg klar for årets store latterbombe! «Julegøy» med Thomas Giertsen, Espen Beranek Holm, Jonis Josef, Jan Tore Kristoffersen, Hanne Mellingen og Dangfart Tønnesen, settes opp i Bergen fra 2. november 2022!

De to første Julegøy-forestillingene, med Kevin Vågenes i spissen, ble en megasuksess med over 100.000 solgte billetter. I november og desember 2022 er julens nye og morsomste tradisjon tilbake med et fjerde Julegøy-show i Bergen. Årets stjernelag, bestående av tre vestlender og tre østlendinger, vil garantert skape elleville latterbølger på Ole Bull Scene!

Det blir selveste Thomas Giertsen som tar over stafettpinnen fra Kevin Vågenes og leder an årets juleshow. Den populære komikeren har herjet standup-scenen i en årrekke og gjort stor TV-suksess i programmer som Helt perfekt og Mandagsklubben. Thomas har en helt unik evne til å skape gode kontakt med publikum, og som kveldens konferansier kan alt skje!

– Dette gleder jeg meg skikkelig til. En stor del av scenelivet mitt er knyttet til Bergen, og jeg har mange gode minner, sier Giertsen til Bergens Tidende.

Espen Beranek Holm blir også med i 2022-utgaven av «Julegøy». Han regnes blant landets mest allsidige komikere og musikere. Med sylskarpe parodier, imitasjoner, musikalske tolkninger av kjente og kjære artister får han publikum til å gi seg ende over.

Med på laget er også Jonis Josef, også kjent som «Jørnis». Han har blitt nominert til en rekke komipriser. Under Gullruten 2019 vant han prisene for «Årets humorprogram» og «Årets nyskapning» med NRK-serien Kongen av Gulset. Mange har også sett han i Latter Live, Humorlab og i dramaserien Ung lovende.

Gled deg også til å oppleve det lokale supertalentet Jan Tore Kristoffersen, som på kort tid har gjort seg bemerket på standup-scenen i landets største byer. Bergenseren har blant annet vunnet prisen for «Beste Nykommer» under «Den Store Norske Humorfestivalen» og vært fast oppvarmer for Dag Sørås.

Hanne Mellingen blir også å se i Julegøy-2022. Den dyktige sangeren og skuespilleren fra Bergen vant publikumsprisen under Pernilleprisen for sin innsats i musikalene «Annie» og «Hekseringen». Mange har også sett henne briljere på humorscenen som fast medlem av improgruppen «Tull på Bull».

Sist men ikke minst! Bergens kuleste «88-åring», Facebook fenomenet Dangfart Tønnessen, blir rosinen i årets fantastiske Julegøy-pølse. Dangfart ble en farsott på sosiale medier da han trillet rundt i Bergen på sitt elektriske rullebrett.

Velkommen til Ole Bull Scene og «Julegøy»! Dette blir en kjempfest og et show du garantart må få med deg i Bergen i 2022! Kjøp hotellpakke med billetter nå!

JULEGØY - BERGEN 2022

02

Des

2022

Julegøy

fre. 19.00

Ole Bull Scene - Bergen

Ole Bull Scene

Bergen

02

Des

2022

Julegøy

fre. 21.30

Ole Bull Scene - Bergen

Ole Bull Scene

Bergen

03

Des

2022

Julegøy

lør. 19.00

Ole Bull Scene - Bergen

Ole Bull Scene

Bergen

Vis flere datoer >>

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen