JULEGØY 2023. Kjøp billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Julegoey Ole Bull Scene

Julegøy 2023-billetter & hotellSted: Ole Bull Scene

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1270,-

BESTILL SHOWPAKKE

Se «Julegøy 2023» på Ole Bull Scene i Bergen. Sikre deg showpakke med billetter og hotell nå!

Årets gøyeste juletradisjon er kommet for å bli! I november og desember er Ole Bull Scene klar med sitt femte Julegøy-show. Denne gang er det Thomas Giertsen, Christine Hope, Egil Skurdal, Sjur Koppen og Joakim Olsen som skal sette Bergen på hodet i førjulstiden. Dette drømmelaget vil garantert få frem latterkulene med humor og musikk av ypperste klasse. 

De to første Julegøy-forestillingene, med Kevin Vågenes i spissen, ble en megasuksess med over 100.000 solgte billetter. I fjor overtok Thomas Giertsen stafettpinnen sammen med fire nye artister. De gjentok suksessen og laget de tidenes beste «Julegøy» i følge Bergens Tidende. Forventingene er derfor skyhøye til årets show.

Thomas Giertsen er den eneste som blir med videre fra i fjor. Ringreven i norsk humorbransje har en helt unik evne til å skape gode kontakt med publikum og som kveldens konferansier kan alt skje! 

– Det er noe med formatet til den rollen jeg har i dette, som gir rom for mye improvisasjon. Jeg liker ikke når det blir for monotont, noe også bergenserne hadde tydelig sans for. Det ble veldig gøy, sier Giertsen til BT.

Christine Hope har gitt oss herlige latterkramper i en årrekke, både på TV og revyscenen. Hun har mottatt knallkritikker og er blitt tildelt Komiprisen. Christine var med i det aller første Julegøy-showet i 2018 og nå gleder hun seg til en ny runde. 

– Vi er tre standupere, en pianist og meg med mine parykker og figurer. Det blir musikalsk humor, revy og show. Ikke minst blir det gøy å jobbe med yngre folk, som 22-åringen Joakim fra Os. De er så dyktige, sier Hope til Bergens Tidende.

Showmannen Egil Skurdal er kanskje Norges gladeste mann. Han har gjort stor suksess på Latter, vært sidekick fra Senkveld på Tv2 og er aktuelle som reporter i P3-morgen. 

Fra Bergen har vi komiker Sjur Koppen som har gjort stor suksess gjennom sin deltakelse på Lattergalla og forestillingene på "Latter Live". Han er også hyppig å se på klubbscenen Lille Ole Bull i Bergen. 

Unge, lovende, Joakim Olsen fra Os, er årets nykommer, full av selvironi og usminket sjarme. Han er en mester i å adressere elefanten i rommet og briljerer jevnlig på klubbkveldene på Lille Ole Bull. 
Showet er stødig regissert av Ole Soo. Gled deg til årets gøyeste juletradisjon

«Julegøy 2023» blir en kjempefest og et show du garantert må få med deg! Kjøp komplett pakke med hotellovernatting og billetter nå!

JULEGØY - BERGEN 2023

01

Nov

2023

Julegøy 2023

ons. 19.00

Ole Bull Scene - Bergen

Ole Bull Scene

Bergen

02

Nov

2023

Julegøy 2023

tor. 19.00

Ole Bull Scene - Bergen

Ole Bull Scene

Bergen

03

Nov

2023

Julegøy 2023

fre. 19.00

Ole Bull Scene - Bergen

Ole Bull Scene

Bergen

Vis flere datoer >>

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen