JULEGØY 2024. Kjøp billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Julegoey hotellpakke med billetter

Julegøy-billetter & hotell 2024 Show


  -

Forum

Pris fra 1385,-

pr pers for billett, hotell og frokost

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

JULEGØY 2024 inntar Forum Scene i desember. Sikre deg showpakke med billetter nå!

Velkommen til JULEGØY - årets morsomste juletradisjon! I 2024 er det Forum Scene som skal huse det populære  juleshowet, når Julegøy settes opp for syvende år på rad. Calle Hellevang-Larsen, Morten Ramm, Ole Soo, Maria Stavang, og Torstein Nesheim utgjør drømmelaget som skal sette Bergen på hodet i førjulstiden. Med humor i særklasse vil de garantert få deg til å le!

De to første Julegøy-forestillingene, med Kevin Vågenes i spissen, ble en megasuksess med over 100.000 solgte billetter. I forfjor tok Thomas Giertsen over stafettpinnen sammen med fire nye artister og skapte tidenes beste «Julegøy», ifølge Bergens Tidende. Nå ser vi frem til å oppleve en helt ny konstellasjon på scenen 2024-utgaven av Norges beste juleshow!

Endelig kommer Calle Hellevang-Larsen hjem til Bergen! Den populære komikeren fra Fana har gitt oss herlige latterkramper i årrekke, både på TV og på humorscenen. Vi kjenner ham fra «Raske Menn», «Kongen Befaler», «I kveld med Ylvis» og «Calles gale verden», hvor han alltid leverer hysterisk morsomme påfunn og kommentarer. Med sin utrolige kroppskontroll kan Calle få selv de mest alvorlige til å bryte ut i latter. Alt kan skje når han står på scenen.

Det østlandske alibiet i Julegøy-showet 2024 er ingen ringere enn Morten Ramm. Komistjernen fra Tønsberg har briljert i podkast- og TV-suksessene «Blymandag», «Torsdag kveld fra Nydalen», «Bordtenniskameratene», «Enkel servering» og «Må på behandling». Du husker kanskje også at han fylte Oslo Spektrum til randen i 2012. Nå kommer Norges nye humormogul til Bergen for å harselere med både bergensere, striler og sin bordtenniskamerat Ole Soo.

Bergenseren Ole Soo er en velkjent og hysterisk morsom komiker! Han vant P4's "Komidol" i 2010 og har skrevet for kjente komikere som Johan Golden og Marit Voldsæter. Han har også hatt regi på og skrevet til «Julegøy» i flere år. Ole er kjent for sin litt sure holdning og rappkjeftede humor, og garanterer 100% god stemning!

Hønen i kurven er internettfenomenet Maria Stavang, også kjent som @piateed. Med flere hundretusen følgere på Facebook og Instagram, startet denne bergenseren på standupscenen sommeren 2015. Året etter tok hun nykommerprisen på Humorfest i Bergen. Maria opptrer på både store og små scener rundt om i landet til stor jubel fra et stadig voksende publikum.

Nykommeren Torstein Nesheim er en ung og lovende stand-up komiker kjent for sin karisma og humoristiske glimt i øyet. Med bare ett års erfaring har han allerede etablert seg i Bergens humormiljø og er ofte å se på klubbscenen på Lille Ole Bull.

Dette blir en kjempefest og et show du garantert må få med deg i 2024. Kjøp komplett pakke med billetter, hotellrom og frokost på Showpakker.no!JULEGØY - BERGEN 2024

05

Des

2024

Julegøy

tor. 19:00

Forum - Bergen

Forum

Bergen

06

Des

2024

Julegøy

fre. 19:00

Forum - Bergen

Forum

Bergen

06

Des

2024

Julegøy

fre. 21:30

Forum - Bergen

Forum

Bergen

Vis flere datoer >>

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen