En tidig jul. Kjøp billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for En tidig jul Ricks Teater hotellpakke med billetter

En tidig jul - billetter & hotell i BergenSted: Ricks Teater

Periode: -

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1225,-

UTSOLGT!

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

"En tidig jul" inntar Ricks i Bergen i desember. Sikre deg showpakke med billetter og hotell nå!

Er du klar for en uforglemmelig humorkveld fylt med latter, moro og julestemning? Da må du ikke gå glipp av "En tidig jul", det ultimate standup-showet som tar Ricks Teater i Bergen med storm fra 7. til 9. desember! På scenen står ingen ringere enn Sigrid Bonde Tusvik, Martin Lepperød, Jonny Bayer, Henrik Fladseth(ikke med 9. desember) og Dangfart Tønnessen (kun med 9. desember)

Sigrid Bonde Tusvik, en av Norges mest populære komikere, er kjent for sitt sterke samfunnsengasjement og suksessfulle podcast "Tusvik & Tønne". Hun leverer knallsterk standup, musikk og karakterer som garantert underholder og engasjerer fra scenen.

Martin Lepperød er et humoristisk geni som fanger hverdagens absurde sider med en leken vri. Martin vil få deg til å le til tårene triller med sine vittige historier og treffende punchlines.

Dangfart Tønnessen er Bergens kuleste «88-åring». Han ble en farsott på sosiale medier da han trillet rundt i Bergen på sitt elektriske rullebrett, og gjorde stor suksess under fjorårets Julegøy-show. Med sin vestlandske sjarm og ærlige betraktninger leverer Dangfart  standup som får publikum til å le og smile fra øre til øre.

Henrik Fladseth. Med sin unike, men samtidig folkelige stil, blir Henrik Fladseth nevnt som et av de virkelig store humortalentene i Norge. Han har medvirket i en rekke humorsuksesser på TV, og gjorde seg ibemerket i "Humorgalla" sammen med stjerner som Thomas Giertsen, Bård Tufte Johansen, Atle Antonsen, Robert Stoltenberg og Are Kalvø.  

Jonny Bayer har med rakettfart gjort seg gjeldende i stand-up miljøet i Bergen. I mars 2018 debuterte han på engelsk på The Comedy Store i Hollywood. Han er programleder for podcasten Jonny Bayer Show.

07

Des

2023

En tidig jul

tor. 19.00

Ricks Teater - Bergen

Ricks Teater

Bergen

08

Des

2023

En tidig jul

fre. 19.00

Ricks Teater - Bergen

Ricks Teater

Bergen

09

Des

2023

En tidig jul

lør. 20.30

Ricks Teater - Bergen

Ricks Teater

Bergen

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen