En natt forbi – Jan Eggum musikalbilletter og hotell i Bergen Hopp til hovedinnhold
Promobilde for En natt forbi Jan Eggum musikal Forum Scene hotellpakke med billetter

En natt forbi – Jan Eggum musikalbilletter og hotell i Bergen Show


  -

Forum

Pris fra 1235,-

pr pers for billett, hotell og frokost

Ikke tilgjengelig for salg

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

Jan Eggum-musikalen «En natt forbi» får premiere 8. oktober på Forum Scene i Bergen. Sikre deg showpakke med billetter og hotellovernatting nå!

Gled deg til høstens store musikalske forestilling i Bergen når Jan Eggums musikk blir til musikal. Et stjernelag med Bjarte Hjelmeland og Karoline Krüger i hovedrollene, toppes av Eggum som medvirker på scenen som seg selv. 

Jan Eggums musikalske univers har blitt en nasjonalskatt med sanger som vi alle har blitt så glade i. I snart 50 år har han servert oss udødelige klassikere som «På’an igjen», «Alarmen går», «Mor jeg vil tilbake», «Kor e alle helter hen?». Nå er tiden inne for å hylle den musikalske skattekisten med en egen forestilling. Den nyskrevne musikalen «En natt forbi» tar utgangspunkt i Eggums musikk og sangtekster. Sangene har du garantert hørt før, men aldri formidlet på denne måten.

Forestillingen forteller historien om Bjørn (Bjarte Hjelmeland) og Lise (Karoline Krüger) som skal feire bryllupsdag en sensommer kveld i Bergen. Bjørn har planene klare. De skal på Eggum-konsert på Madam Felle. I løpet av kvelden kommer flere venner på besøk: Julie (Christine Guldbrandsen), Tommy (Claus Sellevoll) og Truls (Kristian Berg Jåtten). Alt ligger til rette for et heidundrende vorspiel før konserten med selveste Eggumen.

Den Bergenske musikalkomedien byr på humor, kjærlighetstrøbbel, misforståelser og fine øyeblikk, akkompagnert av sangkatalogen til en av Norges beste låtskrivere.

- Det som publikum kanskje kan oppfatte som merkelig er jo at jeg er med når jeg jo tross alt er komponisten og tekstforfatteren. Men da må de nesten bare komme hit og se - for dette blir veldig gøy, sier Jan Eggum til Bergens Tidende.

Gled deg til høstens store musikalske forestilling i Bergen, hvor du få høre alle dine Eggum-favoritter, flere med en ny emosjonell dimensjon. Kjøp komplett pakke med hotell og billetter til «En natt forbi» på Showpakker.no!

Regi: Lars Jakobsen
Produsent: Over Norge

 

EN NATT FORBI - BILLETTER & HOTELL I BERGEN

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen