Ausekarane show - Bergen | Kjøp billetter & hotell | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Ausekarane Ricks hotellpakke med billetter

Ausekarane-show i Bergen: «Storfest på lokalet»Sted: Ricks Teater

Periode: -

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 990,-

Ikke tilgjengelig for salg

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

Ausekarane er endelig tilbake med nytt show, «Storfest på lokalet», som får premiere 2. september 2021 på Ricks i Bergen. Sikre deg showpakke med de beste billettene og hotellovernatting nå!

Bjørn Jensen, Tor Endresen og resten av gjengen i Ausekarane har herjet revyscenen på vestlandet i en årrekke, både til lands og til vanns. Debuten og gjennombruddet kom med musikk-kabareten «Haraball i naustet» på Logen Teater i 2007. Forestillingen, som var basert på kysttrubaduren Johannes Kleppeviks sine sanger og tekster, mottok strålende kritikker og fikk Bergenspublikumet til å gå mann av huse.

Sommeren etter dro Ausekarane på kystturne med forestillingen i «Showboat», som ble møtt med skamros og trampeklapp over hele Vestlandet. Siden har det gått slag i slag for orkesteret og revygruppen med kritikerroste album, konserter og show.

Etter et år i korona-dvale er karane nå spillesugne som aldri før. Ausekarane lover et helt nytt sjøstjernespekka show på Ricks Teater. Bergenspublikumet kan glede seg til strilakultur og kystmusikk servert med reinspikka moro, en god porsjon galskap, og ikke minst et band med fantastiske musikere!

Gjør deg klar til et rykende ferskt show med ellevill humor og fengende musikk. «Storfest på lokalet» er en forestilling du garantert må få med deg i Bergen. Bestill komplett pakke med billett og hotellovernatting i dag!

Ausekarane består av: Bjørn Jensen, Tor Endresen, Espen Vågstøl, Svein-Tore Hindenes, Jan Arne Knutsen og Tore Mæle. Les med om gruppen på Wikipedia og Facebook.

Aldersgrense på Ricks: 20 år.

 

AUSEKARANE 2021

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen