Atle Antonsen & Bård Tufte - 12 gode råd | BERGEN | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Atle Antonsen Baard Tufte Johansen 12 Gode raad Forum Scene 2021 billetter hotell
Dette eventet er ikke lagt ut for salg enda.
Vennligst sjekk igjen senere.

2 personer / 1 rom

Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen "12 gode råd" - Forum scene i BergenSted: Forum

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1160,-

Ikke tilgjengelig for salg

Atle Antonsen og Bård Tufte Johansens kritikerroste show "12 gode råd - fra to menn med lav utdanning" gjester Forum Scene i Bergen 19. - 20. november. Sike deg showpakke med billetter og hotellovernatting nå!

Terningkast 5

VG

Terningkast 5

Dagbladet

Terningkast 5

Aftenposten

Terningkast 5

Dagsavisen

NB. Forestillingen selges med unummererte billetter. Hotellpakkene selges med plassering på Parkett venstre - se salkart her

Atle og Bård har i en årrekke gitt oss herlige latterkramper både på TV, standup- og showscenen. «Team Antonsen» , «Uti vår hage» og «Tre brødre som ikke er brødre», hvor begge var med, har gått inn i historiebøkene som noen av de mest populære humorprogrammene på TV i Norge noensinne.

Nå har de to komistjernene for aller første gang gått i tospann på showscenen. Sannsynligvis ærligere, antagelig frekkere og muligens morsommere enn noen gang. Suksessen har ikke uteblitt: Over 30.000 solgte billetter og knallkritikker var fasiten etter Norgespremieren i Oslo! I desember 2021 kan du se Atle Antonsen og Bård Tufte Johansen 12 gode råd fra to menn med lav utdanning» i Bergens nye storstue Forum Scene.

Fra alle kanter strømmer det på med råd om hvordan du bør leve livet ditt. Men de beste rådene får du selvfølgelig fra dem som gir flest. Og ingen gir flere råd enn menn med lav utdanning. Bård og Atle kan skryte på seg videregående skole og førerkort klasse B. Atle kan i tillegg skilte med truckførerbevis og kjentmannsprøve fra Lillehammer.

I Bergen gleder vi oss villt til 12 gode råd fra Atle Antonsen og Bård Tufte, to menn med lav utdanning. Dette blir en kjempefest og garantert et show du må få med deg. Kjøp komplett pakke med hotell og billetter på Showpakker.no!

Regi: Thomas Giertsen 
Produsent: Feelgood&iStage AS i samarbeid med Thalia Teater 

 

 

 

 

12 GODE RÅD - FORUM SCENE

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen