Volbeat konsert | Bergen 2021 | Kjøp billett & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Volbeat Bergenhus Festning Koengen hotellpakke med billetter 2022
PRIS FRA 1650,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

Volbeat konsert i Bergen 2022Sted: Bergenhus Festning

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1650,-

BESTILL SHOWPAKKE

7. juni 2022 er det klart for konsert med det danske hardrockbandet Volbeat på Bergenhus Festning og Koengen. Sikre deg hotellpakke med billetter nå.

Sist gang Volbeat spilte konsert i byen mellom dy syv fjell var i 2016. For et utsolgt Plenen på Bergenhus Festning skapte de topp stemning foran elleville fans. Når bandet nå returnerer til Bergen er det for å spille på byens aller største konsert-arana Koengen, hvor legendariske rockeband som KISS, Metallica, Rammstein og Iron Maiden har spilt for fulle hus tidligere.

Volbeat har nådd nye kreative høyder med sitt siste studioalbum «Rewind, Replay, Rebound». Albumet, som gikk rett inn på 3. plass på VG-listen i Norge, er fortsatt tro mot bandets karakteristiske, punkete psychobilly-rock’n’roll til fansens store glede. I kjølvannet av det eksplosive albumet legger de ut på turné, med turnestopp i Bergen 7. juni 2022.

Volbeat-eventyret startet i København i 2001, og siden den gang har kvartetten blitt et av de ledende bandene i hard rock-sjangeren. De har turnert verden over og åpnet for legender som Metallica, Motörhead og Slipknot. Volbeat har vunnet en rekke priser og vært nominert til Grammy i kategorien «Best Metal Performance».

Volbeat ble etablert i 2001 av Michael Poulsen. Siden den gang har det populære blitt et av de ledende og mest populære bandene innen hard rock-sjangeren. Kvartetten har solgt til platina en rekke ganger og vunnet en rekke priser. De har også vært nominert til Grammy i kategorien «Best Metal Performance».

Velkommen til rockefest i Bergen sommeren 2022. Bestill hotellpakke med Volbeat-billetter nå!

 

 

07

Jun

2022

Volbeat konsert i Bergen 2022

tir. 18.00

BERGENHUS FESTNING - Bergen

BERGENHUS FESTNING

Bergen

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen