The Nordic Floyd Show. Kjøp billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for The Nordic Floyd Show hotellpakke med billetter

The Nordic Floyd Show-billetter & hotell i BergenSted: Grieghallen

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1300,-

BESTILL SHOWPAKKE

The Nordic Floyd Show inntar Bergen med "The Wall". Sikre deg full pakke med billetter og hotell nå!

The Nordic Floyd Show vender endelig tilbake til Pink Floyds "The Wall»  i 2024 - 17 år etter at de imponerte Roger Waters og bandet hans med det legendariske showet i Bergen i 2007. Bandets Dark Side of The Moon-turne i 2023 fikk helt fantastiske og ekstatiske tilbakemeldinger.

I «The Wall - in Bricks and Pieces» blir det meste og beste fra The Wall og andre Floyd-klassikere, vevd inn i et musikalsk inferno med hele spekteret av følelser: ekstrem råskap, det såre og tindrende vakre, avmaktens mørke, vegger av lyd, hudløse øyeblikk…velkommen til nok et gripende og magisk multimedieshow i tungvektsklassen!

Norges beste Pink Floyd-tribute, The Nordic Floyd Show (tidligere Dark Side of the Wall) har allerede oppnådd nirvana: Å bli godkjent av sine egne idol. Dark Side of the Wall er bandet som Roger Waters mener er «F***ing brilliant», og som har spilt for fulle hus i over 20 år.

Bergens Tidende syntes det var «Storslagent og imponerende på alle måter" og "...en imponerende forestilling som absolutt tilhører det aller ypperste i sitt slag.» 

Bandets livslange kjærlighet til Pink Floyds musikk ble til en energibombe fra første øving av. Siden den gang har Helge Nyheim (vokal/trommer), Bjarte Aasmul (gitar/vokal), Kai Taule (bass/vokal)  og Dag Øivind Rebnord (tangenter/visual fx) utviklet konseptet til en forrykende multimedieforestilling. De har samarbeidet med gjesteartister som Ian Ritchie (UK, Roger Waters band), Sharon Gaynor (IRL, Breathe), Tine Taule med flere.

Dette blir en kjempefest for alle Pink Floyd fans og et show du garantert må få med deg i Bergen vinteren 2024. Kjøp komplett pakke med hotellovernatting og billetter nå på Showpakker.no!

17

Feb

2024

The Nordic Floyd Show

lør. 18.30

Grieghallen - Bergen

Grieghallen

Bergen

17

Feb

2024

The Nordic Floyd Show

lør. 21.30

Grieghallen - Bergen

Grieghallen

Bergen

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen