Smokie-konsert. Kjøp billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Smokie hotellpakke med billetter

Smokie-billetter & hotell i BergenSted: Grieghallen

Dato:

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1330,-

UTSOLGT!

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

Smokie inntar konsertscenen i Grieghallen 12. oktober 2024. Sikre deg hotellpakke med billetter nå!

Bergensaktuelle Smokie er det evig populære bandet som slo gjennom første gang i Norge med «If You Think You Know How To Love Me» i 1975 og som året etter lå på listene i hele 33 uker med storslageren «Living Next Door To Alice».

Smokie fortsatte med å levere store hits og storselgere til langt ut på 90-tallet, og de er det bandet som har ligget lengst på VG-listen, med Beatles som en god nummer to. Siden den gang har Smokie nærmest blitt en del av det norske språket. Enten man liker dem eller ei, alle vet hvem de er og kjenner noen av låtene deres. Bandet har et stort og svært trofast publikum over store deler av verden.  Norge er fremdeles ett av de landene som betyr mest for dem, og derfor fortsetter Smokie å komme tilbake hit for å møte sitt entusiastiske konsertpublikum, år etter år.

Siden sist besøk i Bergen dessverre bassisten Terry Uttley gått bort. Han har blitt erstatta avLuke Bullard, sønn av keyboardisten Martin Bullard. Luke har med jevne mellomromvært vikar for Terry de siste fire årene og er derfor allerede godt kjent for mange avSmokie-fansen. Martin Bullard har sammen med trommis Steve Pinnell vært med i Smokie siden 1988. I fjor valgte Mike Craft å takke av etter å ha vært vokalist i 26 år,og han har blitt erstatta av en svært god gammel venn av bandet, Pete Lincoln. Petehar vært frontmann i kjente band som Sweet og Sailor, og jobba med flere storeinternasjonale stjerner som Sir Cliff Richard, Tina Turner og Shakin Stevens. MickMcConnell trakterer gitar og mandolin, og har gjort det siden 1996. Denne gjengengjorde sine første konserter i Helsingborg og Malmø i november 2021, for to fulle husog et be

Smokie har solgt nesten to millioner plater bare i Norge og med seg i bagasjen til konserten i Bergen i 2024 har de alle de gode, gamle låtene, samt en del nyere materiale.

Dette blir en kjempefest og en konsert du garantert må få med deg. Kjøp konsertpakke med hotellovernatting og billetter nå!

SMOKIE - GRIEGHALLEN 2024

12

Okt

2024

Smokie

lør. 19.00

Grieghallen - Bergen

Grieghallen

Bergen

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen