Madrugada. Kjøp billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Madrugada Forum Scene hotellpakke med billetter

Madrugada-billetter & hotell i BergenSted: Forum

Periode: -

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1385,-

SE HOTELL OG PAKKEPRISER

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

Madrugada inntar Bergen 16. - 17. desember. Sikre deg komplett pakke med hotell og billetter nå. NB! Kun ståplasser igjen

NB! Aller sitteplasser er nå utsolgt og det er kun ståplasser igjen.

Majestetisk. Storslått. Episk. Ord som er vanskelig å unngå når man skal beskrive en av norsk rocks virkelige storheter, Madrugada. Bandet, som kommer til Bergen og Forum i desmeber, var på høyden da de la inn årene i 2008. Men elleve år borte fra rampelyset, bidro bare til å forsterke bandets status. Da de tre gjenlevende originalmedlemmene gjenforentes i 2019, for å gjøre ære på debutalbumet Industrial Silence, var de større enn noen gang. Både i- og utenfor hjemlandet.

Turneen de la ut på i 2019, ble oppunder 100 konserter lang. Det var et triumftog, med blant annet to utsolgte kvelder i Oslo Spektrum, festivaljobber over hele Norge og en lang serie konserter på kontinentet, der bandet nå solgte ut dobbelt så store haller som tidligere.

Det har da også alltid vært noe helt eget med lydbildet til dette bandet. Ikke bare har de en av landets, ja vi tør påstå planetens, beste vokalister i Sivert Høyem, men den sterke signaturen til bandet, både lydmessig og visuelt, befinner seg i en helt egen liga, som trosser både generasjoner, sjangre og trender. Du tar bare aldri feil av dette bandet. De har vunnet fem Spellemannpriser, to Alarmpriser og sluppet seks studioalbum, ett livealbum og en rekke singler og EP-er, som alle har solgt til gull og platina.

I 2021 slapp Bergensaktuelle Madrugada «Chimes at Midnight», ifølge bandet «et ektefødt barn av helt usedvanlig god stemning». Albumet bærer preg av inspirert låtskriverarbeid innad i gruppa. Mottagelsen av det nye albumet var også upåklagelig, og ble av NRK presist beskrevet som «et forløsende katarsis» etter mange år med stillhet». Det oste klasse og spilleglede fra et potent og band som fremdeles har mye på hjertet, og fikk topplasseringer på albumlistene i både Norge, Hellas, Tyskland og Sveits.

Albumet ble fulgt opp av to nye kvelder i Oslo Spektrum, som ett av de første bandene som fikk gjennomføre store konserter etter pandemien, og lanseringen av en gigantisk stadion-konsert som finner sted i Athen høsten 2022. «Chimes at Midnight», ble sluppet sammen med det storslagne videoprosjektet Vesterålen Project , der bandet fremførte rekke nye og gamle låter live i sine felles hjemtrakter rundt Vesterålen, alt regissert og dokumentert av filmskaper Eivind Holmboe.

Nå er Madrugada klare for en ny seiersrunde for å feire nytt album og en gjenåpning av scener over hele verden. Og vi gleder oss til å følge med dem på ferden. Noen sier at rocken er død, men Madrugadas stigende popularitet og ubestridte suksess de siste årene, sier noe helt annet. 

Dette blir en kjempefest og en konsertkveld du garantert må få med deg i Bergen i 2022. Kjøp konsertpakke med billetter og hotellovernatting på Showpakker.no!

 

MADRUGADA - KONSERTBILLETTER & HOTELL I BERGEN

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen