Hellbillies konsert i Bergen. Kjøp billetter & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Hellbillies hotellpakke med billetter

Hellbillies-billetter & hotell i BergenSted: USF Verftet

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1225,-

UTSOLGT!

Hellbillies inntar Bergen 13. oktober. Sikre deg konsertpakke med billetter og hotell nå!

Etter mer enn 30 år på veien, har Hellbillies et urokkelig rykte som et av Norges beste liveband. Ved utgivelsen av deres nyeste album "Blå dag", ble de treffende omtalt som "en del av den norske folkesjela" av Dagsavisen. Nå ser legendene frem til å møte sitt store publikum over hele landet igjen.

«Å reise rundt til kulturhus, klubber og festivaler her til lands, er noe av det beste vi vet, og det er noe vi virkelig har savnet under pandemien. Nå er vi veldig klare for å gi publikum over hele landet en skikkelig god konsertopplevelse igjen, og noen splitter nye låter med oss», forteller Bergensaktuelle Hellbillies.

Siden 1990 har bandet underholdt publikum i hver eneste krok av Norge. Etter utallige turneer og plateutgivelser fortsetter legendene å motta fantastiske tilbakemeldinger fra både anmeldere og publikum. Da Norge ble stengt ned på grunn av covid-19, hadde Hellbillies akkurat startet sin svært ettertraktede jubileumsturné, som skulle bli deres lengste turné noensinne.

Bandet har solgt over én million album, og stadig oppdager nye generasjoner deres bidrag til den norske musikkarven. Et nylig eksempel på dette er det unge talentet Emma Steinbakken, som gjorde en tolkning av Hellbillies-klassikeren "Eg glymer deg aldri" på NRK-suksessen "Rådebank" og toppet både radiolistene og strømmetjenestene i lang tid med "Jeg glemmer deg aldri".

Hellbillies ledes som alltid av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen, og deres energi og rutine er en sann fryd å oppleve.

Dette blir en kjempfest og en konsert du garantert må få med deg i Bergen høsten 2023. Kjøp komplett pakke med billetter og hotellovernatting på Showpakker.no.

 

13

Okt

2023

Hellbillies

fre. 20.00

USF Verftet - Bergen

USF Verftet

Bergen

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen