Hellbillies-billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Hellbillies hotellpakke med billetter

Hellbillies-billetter & hotell i BergenSted: Grieghallen

Dato:

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1365,-

START DIN BESTILLING

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

Hellbillies inntar Bergen 16. november 2024 . Sikre deg konsertpakke med billetter og hotell nå!

Hellbillies feiret 30 år med storslagen jubileumsturné i 2020, kalt «30 år på veien», hvor de besøkte de største kulturhusene landet over. Det ble en uforglemmelig suksess som endte med utsolgte billetter overalt. Nå ser legendene frem til å legge ut på en ny turne i 2024, som har fått tittelen «Leite etter lykka».Tanken bak er den samme som sist - å møte det trofaste publikumet, reflektere over årene som har gått og kanskje gi en liten forsmak på fremtiden med nytt materiale eller låter som ikke har vært hørt på scenen på mange år.

Med 33 år på veien har Hellbillies vært en pålitelig bidragsyter til den norske sangskatten, og de har oppnådd en status som et av Norges mest vitale rockeband. Bandet har solgt over én million album, og stadig oppdager nye generasjoner deres bidrag til den norske musikkarven.

Siden 1990 har Hellbillies underholdt publikum i hver eneste krok av Norge. Etter utallige turneer og plateutgivelser fortsetter legendene å motta fantastiske tilbakemeldinger fra både anmeldere og publikum. 

«Leite etter lykka» er skapt for et sittende og lyttende publikum, og bandet gleder seg enormt til å møte fansen på denne måten, nok en gang. Hellbillies ledes som alltid av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen, og deres energi og rutine er en sann fryd å oppleve.

Dette blir en kjempfest og en konsert du garantert må få med deg i Bergen høsten 2024. Kjøp komplett pakke med billetter og hotellovernatting på Showpakker.no.

 

16

Nov

2024

Hellbillies

lør. 19:00

Grieghallen - Bergen

Grieghallen

Bergen

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen