Brit Floyd-billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Brit Floyd hotellpakke med billetter

Brit Floyd-billetter & hotell i BergenSted: Grieghallen

Dato:

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1575,-

START DIN BESTILLING

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

Brit Floyd inntar Grieghallen i Bergen 5. oktober 2024. Sikre deg hotellpakke med billetter nå!

The World’s Greatest Pink Floyd Show – Brit Floyd returnerer til Bergen i 2024 med P-U-L-S-E, deres hittil mest storslåtte og spektakulære produksjon til nå. 

P-U-L-S-E er en feiring og trofast gjenskapelse av Pink Floyds legendariske siste Division Bell-turné, komplett med et fortryllende laser- og lysshow, ikonisk sirkulært lerret, oppblåsbare elementer og teater. Den to og en halvtime lange forestillingen i Bergen byr på klassiske låter fra Pink Floyds berømte albumkatalog, inkludert The Dark Side of the Moon, The Wall, Wish You Were Here, Animals, The Division Bell, Meddle og mange flere. I 1994 var turnéen til Divison Bell den best innbringende i rockemusikkhistorien, med over 5 million publikummere i 68 ulike byer – en episk finale og et bemerkelsesverdig fotavtrykk fra et av historiens mest innflytelsesrike rockeband. 

De som går på scenen i Grieghallen i Bergen for å framføre de klassiske Pink Floyd-sangene, er det respekterte hyllestbandet Brit Floyd. Med gitarist/vokalist og musikalske leder Damian Darlington i spissen, har de opptrådt i godt over 2500 Pink Floyd-relaterte konserter. Bandet inkluderer også Ian Cattell, Edo Scordo, vinneren av Canadian Idol Eva Avila og alle de andre dyktige musikerne som har sluttet seg til rekkene til Brit Floyd i løpet av det siste tiåret.

Etter å ha gjennomført over 1000 show siden starten i Liverpool januar 2011, har Brit Floyd reist verden rundt, utsolgt turneer over hele Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Asia og Midtøsten, og holdt konserter på noen av verdens mest kjente scener, inkludert det prestisjetunge Royal Albert Hall i London, Red Rocks Amphitheatre i Denver, Colorado, historiske Greek Theatre i Los Angeles, og 'The Showplace of the Nation', NYCs Radio City Music Hall i Manhattan. Brit Floyd-showet har blitt et fenomen og allment anerkjent som verdens største rocke-hyllest opplevelse!

Dette blir en kjempefest og en konsert du garantert må få med deg i Bergen 2024! Kjøp komplett pakke med billetter, hotellrom og frokost på Showpakker.no!

 

05

Okt

2024

Brit Floyd

lør. 17.00

Grieghallen - Bergen

Grieghallen

Bergen

05

Okt

2024

Brit Floyd

lør. 21.00

Grieghallen - Bergen

Grieghallen

Bergen

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen