Bergenfest 2024. Kjøp dagspass & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Bergenfest hotellpakke med billetter

Bergenfest 2024 Konsert


  -

Bergenhus Festning

Pris fra 2555,-

pr pers for billett, hotell og frokost

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

Bergenfest 2024 byr på et knallsterkt program. Sikre deg konsertpakke med hotell og dagspass-billetter nå!

Opplev Bergenfest 2024, som går av stabelen 12. - 15. juni på Bergenhus Festning. Som alltid kan den populære festivalen skilte med et knallsterkt konsertprogram med kjente artister fra inn- og utland. Blant årets høydepunkter finner vi PJ Harvey, Kaizers Orchestra og Gabrielle. 

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å se noen av verdens beste artister i Norges vakreste by. Bestill komplett pakke hos oss som sikrer deg dagspass, hotellovernatting og prisbelønt frokost på Scandic. 

PROGRAM

Onsdag 12. juni
PJ Harvey, Sivert Høyem, Susanne Sundfør, Motorpsycho, Bo Milli, Fontaines D.C., Grace Cummings og Kara Jackson. 

Torsdag 13. juni
Kaizers Orchestra, Fieh, Honningbarna, Jon Muq, Nix & the Nothings, Slomosa, The Darkness, The Last Internationale, The Scratch og The War And Treaty.

Fredag 14. juni
Stormzy, Augustine, Cap Carter, Fjorden Baby, James Arthur, Moyka, ODUMODUBLVCK, RAYE, SKAAR, St. Paul & The Broken Bones og The Heavy. 

Lørdag 15. juni
Gabrielle, Tom Odell, CMAT, Chinchilla, Christopher, Georgia, Hannah Storm, Jungle, Kneecap, Metteson, Mildlife, Moonpedro, Mychelle og Royel Otis.  

Mer informasjon om musikkfestivalen
Bergenfest er en av Norges største musikkfestivaler og finner sted i vakre omgivelser på Bergenhus Festningsområde, ytterst på Bryggen i Bergen. I løpet av 4 dager i midten av juni byr Bergenfest på det aller beste av internasjonale og norske artister i en herlig sjangerblanding. Bergenfest 2024 finner sted i perioden 12. - 15. juni. Totalt vil det være rundt 50 artistnavn på festivalplakaten.

Bergenfest på Bergenhus Festning har en total publikumskapasitet på 9.000 pr dag. Festivalen består av tre utendørsscener: hovedscenen Plenen, neststørste Bastionen og up and coming-scenen Hjertebank. I tillegg er det to innendørsscener: Magic Mirrors er et art nouveau-inspirerte spiegeltelt med kapasitet til 600 mennesker, Håkonshallen er en festsal fra middelalderen hvor vi inviterer til konserter for maks 400 sittende publikummere.

Publikum under 15 år har adgang i følge med en voksen person over 23 år, som kan opptre som verge. Bergenfest er først og fremst et arrangement for unge og voksne, og vi anbefaler ikke at barn under 12 år deltar.

For mer informasjon festivalen, artister, konsertene og åpningstider, se bergenfest.no 

Bergenfest 2024 blir en opplevelse for historiebøkene. Kjøp konsertpakke med dagspass-billetter og hotell nå!

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen